Tare i midnattsol
Midnattsol i Lofoten.
Utstyr
  • nikon D200
  • Nikon 55mm/f2,8 macro
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265449} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Nydelige fargetoner, lys og perspektiv. Komposisjonsmessig synes jeg du har tatt med for mye - for mye rom rundt taregreia i forgrunnen.
Torbjørn K.
Fin ''briljans'' i bildet, både i farger, lys og kontraster. Jeg synes ikke du har vært helt heldig med komposisjonen eller kameravinklingen, da bildet blir for tomt i høyre del. Jeg tror du med fordel kunne plassert tare-klysa lengre til høyre, slik at den kombinert med fjella ville dannet en diagonal i bildet.

Torbjørn
Ivar B.
Vakkert dette. Toner lys og stemning er meget bra. Komposisjonsmessig stemmer det ikke helt synes jeg. Torbjørn har et godt tips for å forsterke balansen og linjene i bildet. Jeg er likevel enig med første taler. I landskap er det så lett at man skal ta med alt... det er jo så vakkert. Jeg tror du ville fått et mye sterkere bilde med å isolere å forenkle dette. Du kunne fått et supert bilde med tare-klysa, vridd deg litt mer og bare tatt med linjene av bølger i vannet. Altså ingen himmel og intet landskap gir større konsentrasjon om motivet samtidig som du ikke avslører hele landskapet. Betrakteren kan dermed stille flere spørsmål, og du har et sterkere bilde. Mvh Ivar.
Ivar S.
Terningkast seks frå meg. Beste eg har sett siste veka - då tar eg med alt eg har sett på foto.no og onexposure.no. Er heilt uenig med einkvar negativ kritikk av dette. Perfekt.
Kjell Ivar Ø.
Synst dette var flott spesielt lyset. Litt enig med Torbjørn angående
plasering av taren. Alt i alt et flott bilde du viser her.
Mvh Kjell ivar
Ruth S.
Vakkert lys! Erdet lystet som gjør taren rød-orange?

-ruth-
Tove H.
Nydelig stemning med flott lys. Ivar har et poeng (isolere, forenkle), men jeg synes også bildet er flott som det er!
Mvh Tove
Kjetil K.
Takker så mye for konstruktiv kritikk fra dere. Ser så absolutt mange av de momenter som påpekes, men synes også bildet funker slik som det står..
Ruth: Ja, det er den lave midnattsolen som gir taren slik varm og fin farge :)

-Kjetil-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu