Agurktid
Fryste ned glasset i en boks. Etter litt tining hengte jeg opp agurkbitene.
Isblokken ga meg ikke ''diamantlyset'' jeg ville ha, men drinken drakk jeg opp i frustrasjon.
Utstyr
  • Nikon 40D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger248
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265466} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Bjarne N.

likte dette. diffust, mykt, pastell. mer enn en ren avbildning. litt usikker på utsnittet, tror jeg enten ville ha kappa mer eller tatt med mer, i hvert fall på venstresiden. men jeg er ganske sikker på at du har valgt utsnittet helt bevisst, kanskje nettopp for å pirre betrakteren litt (...?;-). til nybegynner å være, er jeg faktisk litt imponert. virker som om du har et godt blikk:-)
Inge S.

Hei.
Litt drømmende og håper det smakte :-) Syns kanskje det
ble litt trangt på venstre side. Kreativt.
Bra.

Mvh Inge
Gunnar John C.

Dette synes jeg var en frisk og morsom idé, men jeg har etpar forslag til neste versjon (for du kommer sikkert til å gjøre dette igjen :-).

At det er diffust ser ut som et aktivt valg fra din side. Men da synes jeg at kombinasjonen med den grå bakgrunnen og den lave kontrasten får glasset til å bli litt for vagt antydet. Og er utsnittet litt for trangt? Jeg skulle gjerne sett noen andre klipp, jfr. foregående kritikker. Ismønsteret langs kanten - jeg synes dessverre det minner litt for mye om :-(avskyelige) genererte rammer fra et billedbehandlingsprogram. Kanskje det vil stå bedre hvis den antydede isen kommer litt mer naturalistisk over?

Vennlig hilsen,
Gunnar
Marie J.

Hei folkens.
Ja, drinken var det beste på dette bilde. Jeg er enig med utsnittet er for trangt. I ettertid ville jeg ikke kjørt den grå bakgrunnen heller. Har et nytt isglass i fryseren igjen og bakgrunnen blir moltemyra. Har snakka med en iskunstner, og han sa at isen blir ikke klar nok i vanlige frysere. Time will show .-)

mvh MJ
Steinulf L.

Litt mer luft på venstre side hadde nok vært bra. Med en tynn hvit ramme hadde bildet stått bedre ut mot bakgrunnen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu