Uvær på vei
Tok dette da vi var på motorsykkeltur på Koh Phan Gan i Thailand. Vi traff akkurat på et lite uvær, og palmene vaiet i vinden.
Håper jeg har fått frem den rette stemningen i dette bildet, selv om det ser litt ''postkortaktig'' ut... :)
Utstyr
  • Canon 350D
  • Kit
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265483} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Arne M.

Dette var et flott bilde, hvor det meste både stemmer og harmonerer. Siluettene fra palmene i forgrunnen fungerer godet mot den bleke himmelen. Dybden i himmelen er kolossal og nydelig, og gir bildet en helt egen karakter synes jeg. Dessuten har du valgt en veldig fin fargepalett som forsterker stemning og karakter. Flott jobbet!

- Arne
Thorbjørn R.

Enig med Arne - dette var bra. Du har fått fram de urolige skyene fint. Kanskje litt mer bevegelsesuskarphet på palmene hadde fått fram bevegelsen enda bedre? Uansett et fint bilde.
Catrine H.

Takk for fine kommentarer!
Jeg har trikset en del med lyset og fargene i ps, men kun for å få frem den stemningen som faktisk var da vi stoppet for å knipse. Vanskelig å fange et bilde i skumringstimen uten stativ! :)
Anette L.

Hei!

Utrolig nydelig og stemningsfyllt bilde! Elsker palmer, og synes fargene var fine. Bra eksponert, har ikke noe negativt å si om bildet ditt :-)

Hilsen AnEttE W.L :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu