This is the ocean (17)
''Det er mye stygt i sjøen'', sa bestefar alltid. Her er forurensing og søppel, men avbildet på en måte som nesten gjør det vakkert?
Bildet inngår i albumet This is the ocean -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-08 11:22:50
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-07-08 11:41:01
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikkor 28-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265502} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Sathees Isak M.

hei..
he he stygt er et vel definisasjon spørsmål..
Jeg likte jeg vinkelen og de naturlige fargetonene du har brukt.

mvh
Isak:)
Laurberg G.

Hej Tove. Kan hænde at det er skidt og møj der flyder rundt på vandoverfladen. Men på billedet virker det som hvide pixler. Og de støjer og ødelægger et smukt billede. Gør det uroligt. Og da billedet jo aldrig kan være virkelighed, men skal være noget i sig selv værende, tror jeg at du skulle clone alle disse prikker bort. Du får da meget klaarere og enklere billede. Og ligesom filipenser i et ansigt ikke er blivende, er støv og skidt vel heller ikke. Så sandhedsværdien klarer det. Det er jo ikke ment som reportage til miljøtidningen. Så på den med udprikning eller om du vil retoucheringen. Da kommer billedet frem. Og det er godt. mvh. lau
Hans-Jørgen H.

Go lørdagskvellen Tove!

Med eller uten de hvite ''piksler''(bobler)...bildet er spennende nok.
Fått noe science-fiction aktig ut av dette....
ganske ubeskrivelig egentlig...
men spanande...
ser nesten ut som en ''eventyrfugl'' på sitt fancy rede....
Mystisk Tove - meget mystisk dette....
Ha ei treveleg helg!
Hans -Jørgen
Atle G.

Flott bilde, på meg fungerer boblene som en indikasjon på overflaten av vannet. Så for meg fungerer det som at du har fått definert enda et plan, som vi egentlig ikke kunne ha sett ellers. Jeg liker bildet slik det er. Stå på! ☺

Hilsen Atle.
Tove H.

Tusen takk til dere fire for at dere ville dele synspunkter på dette bildet. Det er kjempeinspirerende å få tilbakemeldinger. Av og til er meningene delte, og det er interessant. Når det gjelder prikker og slikt,Lau, så har du helt rett i at noen av prikkene er støy. Jeg skal lage en versjon uten dem - det blir nok en forbedring. Kan i tillegg lage en prikkefri versjon bare for å se....Her tror jeg nok Atle har et poeng m h til overflaten, men vi får se...Glad for slike innspill. Dere nevner ord som mystisk , science fiction mm...- i sin helhet kommentarer som gleder meg å høre!
Mvh Tove
Tove H.

Nå har jeg lagt ut to nye versjoner - har renset vannet.......

Mvh Tove
Brit M.

Mere artig enn vakkert dette, Tove. Gammelgubben Blåfrosk gliser infamt mot oss med sigaren mellom upussede tenner, der han svømmer mellom grønner silketrær. Versjon 2 funker for meg, må være såpass bobler, syns jeg. Ville være et vakkert bilde uten frosken, eh...tingen, også, men ikke så morsomt da.

Brit
Tove H.

Herlig fantasi du har, Brit - du fikk meg til å le. Takk for kommentar. Jammen ser vi ting forskjellig - herlig. Jeg synes selv dette - med søppel og det hele - er vakkert, men jeg ser en fugl der du ser upussede tenner,he, he..så da så...
Mvh Tove
Tom T.

Har fulgt med denne serien din, imponerende bilder:) Det jeg liker ved disse bildene er det herlig farge spillet i dem. Her går jeg for v2, v3 bil for ren.

mvh Tom T
Bjorn F.

Hei Tove.
Et spennende bilde, som gir rom for fantasi.
Hilsen Bjørn
Tove H.

Takk for fine kommentarer, Tom og Bjørn! Gleder meg å høre at bildene faller i smak. Jeg liker også best v2, forresten, kanskje skulle jeg spart noen prikker, synes den også ble litt vel ren....en mellomting mellom v1 og v2 kanskje?
Mvh Tove
Renato M.

Boblene gir en veldig fin perspektiv av dybde nesten 3dimensjonelt,og nydelyg farger.
mvh
Renato MAnzi
Tove H.

Takk for positiv kommentar, Renato.
Mvh Tove
Ole-Kristian T.

Hei Tove, dette er et bilde som vel grenser til abstrakt! Bra sett og tatt, det jeg liker er de flotte (blå) og (grønn)- fargene samt lyset. Kompositorisk lurer jeg på om et kutt i venstre billedkant kan være på sin plass, men er usikker. Av de tre versjonene går jeg for 2-ern :)
Liv F. D.

Hei Tove,
her har du tatt et fint bilde. Jeg likte absolutt best #3. De to første hadde for mye hvite prikker. Det ble veldig fint når du fjernet disse, ja faktisk et kunstverk. Flotte farger.
Mvh
Liv '')
Wenche J.

En fugl som sitter i sitt blå rede. Versjon 2 ble meget bra og versjon 3 ble enda bedre, synes jeg. Flotte friske farger og fin dybde. Jeg liker ringene i vannet nede til venstre.
Mvh Wenche
Tove H.

Takk til dere, Ole-Kristian, Liv og Wenche for fine kommentarer! Ser at meningene om prikkene er delte, jeg må nok begrense min begeistring for prikker..:).Det det går litt på er å få med overflaten som et ekstra plan som vi ikke hadde sett ellers, og da funker kanskje boblene i v2 ...? Glad for tilbakemeldinger av alle slag.
Mvh Tove
Rune S.

Artig og vakkert i fine friske farger. Litt enig med Atle i at boblene fremhever det planet, overflaten, i forhold til det andre. Så jeg tror jeg går for #1.

Mvh
Rune S
Tove H.

Takk for fin kommentar, Rune. Glad for at du liker v1, for det gjør jeg også. Et par av flekkene er støy, men de andre er med på å gi bildet et ekstra plan, jfr Atle. Det er dilemmaet - mer liv og variasjon - eller vakrere og mer behagelig/ harmonisk...Ville hatt begge deler!
Mvh Tove....
Bjarne N.

skikkelig spennende, og bra med et blikkfang!! ellers sliter jeg litt med alle disse engelske titlene, når de like gjerne kunne vært på norsk...
Tove H.

Takk, Bjarne, fint at du finner bildet spennende! Norsk eller engelsk - jeg bruker begge deler, alt etter hva som klinger best. Foretrekker norsk om jeg finner noe som ''sitter''.
Mvh Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu