''Storen''
Store Skagastølstind sett fra Skagastølsbreen.
Bildet inngår i albumet Topptur-uka i Hurrungane - 5 dagers tinderangling på Norges kvasseste fjelltopper. Storslått landskap og opplevelser for livet.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon 24mm f/2.8
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/400s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • AnnetCirc-pol filter
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger604
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265535} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Trond S.
Jeg syns bildet er helt greit, men jeg for ikke så mye ut av det. beklager
vet ikke helt hvorfor, syns bare det var litt dødt
Anne Ø.
Imponeres over lyset og detaljene i fjellet.
Noe dramatisk over dette. Liker det.

Anne:)
Ivar B.
Jeg liker dette, men så er jeg da også i nærheten av besatt av disse fjellene
:-) Etterarbeidet med toner er meget godt synes jeg. Du får fram en viss grad av dramatikk takket være kontrastene i himmelen. Himmelen gir meg en følelse som ofte oppleves i fjellet, nemlig av skyer som raskt ryker forbi toppene og hele tiden forandrer landskapet. Det ser unektelig bratt og høyt opp til toppen av storen, men synes kanskje ikke vinkelen fra skagastølsbreen er den best egnede for å vise Storens mektighet. Gleder meg til fortsettelsen. 5 dager i disse fjellene, heldiggris :-) Om en uke er det min tur! Mvh Ivar.
Ketil K.
Har riktignok vært på Sortningsui i tjukk tåke engang, men det er også alt av fjellklatring for min del. Liker dette bildet, der gjengivelsen er absolutt prima og storslagenheten kommer fint frem. Dramatiske skyer, mens opptaksstedet kanskje burde vært fra et lavere punkt.
Kjell Sigurd S.
Jada Thorbjørn, dette var bra. Landskapet er storslagent og du har behandlet det på en fin måte. Blikket dras innover og oppover langst de bratte sidene. Kontrastene i bildet forsterker. Lyset faller fint på den store bergveggen. Meget flott.

Kjell S
Jan-Eilert P.
Lanskap som fungerer godt i svart/hvit.

Fint valg av utsnitt. Tror nok sikkert et tettere utsnitt tatt med tele også ville vært flott.

Pent dette.
Atle Q.
Flott !
Fin svart hvitt teknikk med fin kontrast og høy svertning i de mørke områdene. Snøen er nennsomt behandlet med fine lysdetaljer.
Atle
Sverre H.
Stort og vakkert Torbjørn. Jeg liker spesielt måten du har fått frem variasjonen og kontraster i berget. Når det er sagt når det ikke helt frem, størrelsen på denne ''store'' Storen kommer, som Ivar også nevner, ikke så godt frem som jeg skulle ønske. Alikevell er det et vakkert bilde, med et lite forbedring potensiale.

Du aner ikke hvor misunnelig jeg blir når jeg hører den ene etter den andre fortelle om turer i disse fjellene. Må nok ta meg en tur snart...

Ser frem til ditt neste.

Mvh Sverre.
Inger-Lise S.
Dramatisk bilde. Fint motiv.Strukturen i fjellet er fin og bildet teknisk godt..Jeg liker overgangene mellom lys og skygge. Godt dette.

Inger-Lise
Ola Alexander V.
Dramatisk, og som vanlig bra arbeid. Er imidlertid usikker på komposisjonen. Tror den nærmeste stripa med stein ødelegger litt.

Mvh Ola
Odd Tore S.
Dramatisk, særlig himmelen.
Den synes jeg blir i meste laget, trekker oppmerksomhet fra fjellet og får meg til å lure på om det er godvær eller om verdens undergang er nær.
I forhold til mitt indre bilde av Storen virker den noe beskjeden her.
Bildet ditt har utvilsomt s/h kvaliteter, men likevel fenger det meg ikke helt. Kanskje er årsaken det indre bildet, som nok har fått godgjøre seg noen år nå uten oppdatering og ny forankring i virkeligheten.
Odd Tore
Jan Frode A.
Teknisk meget bra, med flotte toner og veldig godt tesktur. Detaljer og former i landskapet, da spesielt i forgrunnen og oppover fjellsidene, er skikkelig flotte.
Jeg føler det blir litt ubalanse mellom den lyse lette forgrunnen med de gode gråtonene, og den tunge himmelen. Men vakkert og storslått er det, og sikkert balsam for sjela i være midt oppi dette landskapet.

mvh Jan Frode
Borgar Engeland H.
fantastisk utgangspunkt for et landskapsbilde, og jeg liker sort-hvitt måten du presentere mange av landskapene dine på.

Synes de sorte feltene i himmele blir for dominerende og ødelegger helhetsinntrykket i bildet.
Svend Wiig L.
Hei Torbjørn!

Liker din ''kontrastfylle stil!!''

Et bilde som er enkelt men som får betrakter til å kommentere!!

M.a.o, et godt bilde der landskap treffer!!
Nedre del og fjellpartiet er supert!
Trenger i imine øyne noe mer lokalt lys på skyene for å kompansere nedre del!

Du er bokmerket!!

Mvh Svend
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu