Bryllup 07.07.07
Har tatt bryllupsbilder for første gang...
Synes jeg klarte meg helt ok igjennom det, men ikke noe mer enn det, så hvis noen har noen gode ideer til hvordan jeg kan etterbehandle bildet slik at det hever seg ennå mer, så kom med det :)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-09 12:16:50
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon 50mm f/1,4
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • AnnetBrukte kameraet håndholdt og speedlite 580 blits påmontert med softboks på.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265723} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Trond H.

Gratulerer!
Dette ble slett ikke så verst - det ble faktisk veldig bra!
Flott linjeføring. Ser ut til at du har funnet en flott location for dette bildet. Ser av beskrivelsen din at du har benyttet blitz - ser ut til at det har vært vellykket da du har fått lettet skyggene på en fin måte uten at vi ser det harde lyset fra blitzen.
Så til kritikken :)
Dette er egentlig bare pirk - men man skal liksom sette fingeren på noe...
* Jeg synes antrekket til brudgommen er undereksponert. Brudekjolen er imidlertid eksponert korrekt. Mulig du klarer å hente frem litt detaljer i det mørke antrekket om du har tatt bildet i RAW og jobber litt i Photoshop, bare ikke gjør noe med resten av bildet - det er flott eksponert.
* Kanskje jeg ville hatt litt mer forgrunn - altså valgt et standpunkt litt lengre bak. Jeg er ikke sikker siden jeg ikke har sett en slik variant av bildet - men nå kom liksom brudeparet lit ''tett på''.
* Hadde du gått ett skritt til høyre så hadde du fått skjult veien i bakgrunnen - den ser ut til å være en asfaltvei og tar bort noe av den ''bonderomantiske'' stemningen i bildet.

Som sagt - dette er bare pirk. Hadde jeg tatt dette bildet hadde jeg vært kjempestolt. Vil tro at brudeparet også vil være fornøyd med dette bildet i storformat på stueveggen.
GRATULERER!

Mvh
Trond
Christin J.

Kjempe flott bilde synes jeg. Dette fiksa du kjempebra! Føler kansje det er noe som ikke stemmer helt i venstre kant, men det er uansett ikke noe som har noe å si. Man ser litt av fingrene til brudgommen mot kjolen til bruden, ville kanskje tatt de vekk? Enig med Holmøy i at brudeparet nok vil like dette bildet:)
Christin J.

Synes at versjon 1 ble best jeg, nå som det var noe å sammenlikne med. Men det var nok lurt å legge til litt i bunnen.
Trond H.

Jeg skjønner ikke helt hva du har gjort her - men jeg synes det meste var mindre vellykket:
* Jeg likte best det første utsnittet - det jeg mente med mer forgrunn burde vært gjort i opptaksøyeblikket - ikke triksing og miksing i PS. I den nye versjonen er det noe med perspektivet som ikke stemmer. Jeg synes heller ikke brudeparet skal midtsilles mer i bildet - da mister du litt av dybdefølelsen.
* Dressen er gjort lysere - men jeg ser ikke mere ''tegning'' i den - følgelig ligger det ikke mer informasjon i bildefila - da synes jeg du bør la den være som den var.
* Bildet er blitt mer uskarpt - skyldes dette redigering/manipulering eller har du glemt en runde med USM før du la det ut?
Dette virker kanskje som fulstendig slakt - men jeg synes ærlig talt ikke ver. 2 var vellykket - men noe ble bedre!!!
* Veien i bakgrunnen er fjernet (kloning?). Uansett dette var vellykket!
*I versjon 1 er det en del ''softing'' synes spesielt godt synlig nede til venstre men også på høyre side. Dette er mindre fremtredene i ver 2 og derfor bedre - etter min smak. Mulig softing kler et slikt romantisk bilde - men i versjon 1 synes jeg effekten er for påtrengende.

Mvh
Trond
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu