This is the ocean (18)
Havet har lekt lenge med denne fotballen...
Synes det er vakkert.
Bildet inngår i albumet This is the ocean -
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikkor 18-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger281
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265925} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Yngve Sem P.

Glissent, skittent og oljeaktig. Jeg liker det :)
Litt sterke høylyspartier, men blåfargen er kledelig og komposisjonen likeså. Kanskje noe sterkere farge på ballen ville gjort seg, samtidig er det vel et poeng at den går nesten i ett med sjøen, ettersom den har ligget der en stund og blitt en del av den. Flott !
Tove H.

Glad for at du liker bildet og ville kommentere det, Yngve! Du har rett i at det er et poeng at ballen nesten skal gå i ett med sjøen - at den nesten er blitt en del av den...
Mvh Tove
Rune S.

Fint og litt fortellende bilde med fotballen i vannet. Kanskje en fortid i Brann og nu ender den i vann:-( Fin beskrivelse av sjømiljø med fine blåtoner og litt grønske, pluss avfall ifra menneskene. Det usynlige, PCB og annet, ser vi ikke. Fin komposisjon.

Mvh
Rune S
Inge S.

Hei.
Fin plassering av ballen i bildeflaten men ville vurdert et
kutt i toppen.

Mvh Inge
Sathees Isak M.

Hei:-
Meget flott fargerikt utgave med flotte kontraster.

mvh
Isak:)
Tove H.

Takk for fine kommentarer, Rune og Inge! Ja, kanskje er ballen pælmet etter en Brannkamp, Rune, og så har havet spilt videre med den, - strøm, vind og bølger har kastet den hit og dit - og nå er den alldeles utslitt...Sjelden å se en så utslitt fotball...
Jeg synes selv at havet er så vakkert her, morsomt da at det kommer kommentarer om ''glissent, skittent, oljeaktig'' avfall og PCB.... men det er jo sant at der er mye som dumpes- kanskje derfor det er så spennende farger av og til?...(Huff)
Glad for at dere liker bildet! Har vurdert kutting i toppen, Inge, men er usikker på det....hm...
Mvh Tove


Per Einar G.

Hei Tove,

Jeg og opplever ved å studere bilde; assosiasjoner til oljesøl og annet grums i havet, men at du har klart å skape noe tildels vakkert ut av det hele med dine fargevalg. Spesielt og kreativt som de andre bildene dine i denne serien :)

Per E.
Tove H.

Takk for fin kommentar, Per Einar! Ja, da skjønner jeg at den (nesten) rene, skimrende havflaten minner om oljesøl, hrmf.....kunne jo vært det....! Glad for at du liker serien!
Mvh Tove
Wenche J.

Hei Tove. Jeg liker symbolikken i bildet ditt. Nydelige blånyanser og ballen er prikken over i-en. Den grå rammen går fint til den ''grå'' ballen, men jeg synes en sort ramme fremhever bildet og fargene i vannet bedre. Dette er kun småplukk og helt etter min smak:):):)
Mvh Wenche
Tove H.

Hei, Wenche!
Takk for fin kommentar og innspill. Nå er rammen sort, ja..... jeg tror jammen du har rett...! Takk!
Mvh Tove
Lars-Anders M.

Det beste i denne serien. Jeg liker farger, utsnitt og perspektivet.
Avsluttet .

Dette er veldig bra Tove:-)
Nydelige farger og stilig med den gamle ballen.
Flott komp:-)
Liker dette kjempegodt.
Hilsen Tone!
Tove H.

Tusen takk, Lars-Anders og Tone! Glad for å få så positive tilbakemeldinger.
Mvh Tove
Avsluttet .

Flott utsnitt og fargevalg som forsterker inntrykket, meget bra. :)

TaS
Knut H.

Hei Tove.
Du velger en spennende stil som du gir oss
mange innfallsvinkler på.Fargene og mønsteret
i fargesammensettningene lager et mønster
der den gamle ballen faller fint inn.Syns du
er kreativ og har stor sans for bildene dine.
Mvh Knut
Roar K.

Undrer meg på om du har dratt litt hardt i spakene her, men likte at det ''sparka'' litt. Det begynner å bli noen av disse ocean-bildene dine.
Det blir lite kommentarer fra meg for tiden. Tiden strekker ikke til. Engasjerer meg for mye i egne bilder. Lager serier som skal ut bl.a. på PBase.
Derfor fikk du ikke noe svar fra meg angående ramma. Men her har du oppskriften: Først velger du farge. Såkalt bakgrunnsfarge er firkanten mot høyre nede av de to. Klikk på den og få opp fargevinduet der du først tar ut fargen du vil ha til den smale innerlinja jeg nevnte. Når du har gjort det så klikker du Canvas size. Til dette bruker jeg å la den stå på cm. legg til 2-3mm etter komma både på høyde og bredde og kliklikk ok til du er tilbake på bildet og ser hva du har lagt til. Gå så tilbaker til fargekartet slik som sist (klikk firkanten nede til høyre). Nå velger du farge til den brede ramma utenfor. Denne gang bruker du cm, altså foran komma, ikke mm som sist. Prøv deg fram så ser du hva du vil ha. Liker du det ikke så er det jo bare å gå tilbake å gjøre nytt forsøk.
Dette er slik jeg gjør det bl.a. når jeg klargjør til utskrift i storformat før jeg leverer til Allkopi når jeg vil ha passepartout på et bilde, spesielt abstraktene mine. Lager rett og slett passepartoutet som en del av bildet i photoshop og får det hele skrevet ut på plakat eller fotopapir.
Det ble en litt lang kommentar dette, men greide ikke å gjøre det kortere. Kanskje finnes det andre metoder, men dette er slik jeg gjør det.

Roar
Tove H.

Takk for fine tilbakemeldinger,dere tre, det varmer! Og takk for oppskriften, Roar! Det er så flott at du ville dele oppskriften, gleder meg til å forsøke! Bra du sa at jeg hadde dratt litt hardt i spakene - og ikke for hardt, forresten... Havet er så mangfoldig, så det er fare for flere havbilder med tida..
Mvh Tove
Hans-Jørgen H.

Go kvellen Tove!

Mon tro hvor denne ble sparka med sist, og hvor mange mange nettkjenninger det har blitt?
Ser unektelig nokså guggete ut der den ligger og dupper.
Forteller en artig histoie dette, der fantasien tar over.....
Godt iakttatt.
Bildet ble kanskje noe i blåeste laget.....
Ei kreativ og triveleg helg Tove by the ocean!
Hans-Jørgen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu