Appearance
Liker hvordan det umiddelbare fokus, lys- og utsnittsmessig, kommer til kort i dette bildet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger309
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_266077} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Lise U.

Hei Ingrid, man kan jo i grunnen ikke vite hva som er din intensjon med bildet, og da er det vanskelig å si om det kommer til kort eller ikke på de måtene du foreslår. To relativt unge mennesker sitter relativt tett sammen, antakelig på bakken eller gulvet, ved en vegg som er flisbelagt opp til det jeg antar er brysthøyde. Hun har en slags hette på hodet, så man kan kanskje anta at dette må være utendørs/på offentlig sted... kanskje en T-banestasjon? Hun har et litt slørete uttrykk, som kan være en tilfeldighet, kanskje forårsaket av det sterke lyset fra den direkte blitzen som hun får rett i ansiktet. Han virker litt fjern der han sitter og stirrer på hånden hennes... Gesten hennes er det ikke lett å tolke... Er de bare et vanlig kjærestepar eller potensielt par? Har de sløvet seg på ett eller annet? Sitter de på en benk og venter på toget? Sitter de kanskje på bakken og tigger? Det direkte blitzlyset signaliserer kanskje at her foregår det noe som ikke er helt bra (à la Wegee), eller kanskje bare et ordinært privat foto ment for albumet hjemme som ikke ble helt slik man hadde tenkt... Her er det mange spørsmål man kan stille seg, og dermed blir det for meg et interessant foto.

Lise U
Atle G.

Hei Ingrid, jeg synes dette er et kult bilde! Vet jo at mange fotografer hater hard og direkte blitz som dette, men jeg synes av og til at det kan bli bra. Dette er et sånt bilde! Godt jobbet! ☺

Hilsen Atle.
Ingrid Ovedie V.

Takk, Lise og Atle, for kommentarer!

Synes selv dette bildet er interessant, selv om det som påpekt aldri var intensjonen da det ble tatt. Det jeg mener med at fokus og utsnitt kommer til kort, er det sterke i selve motivet; hans fremtoning er for meg uforståelig sterk. Jeg liker når bilder lever slik, når de kan fortelle mer enn jeg både intenderer og fremhever i etterbehandling.

Smil og takk. Igjen,

fra Ingrid
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu