Drikkende Rådyrbukk
Det er vanskelig å velge hva jeg skal legge ut av bilder her fra en tur jeg hadde til Ungarn. Alt fra Musvåk portretter til Natthegrer i tidenes lys og Bietere med nebbet fullt av øyenstikkere. Men her er hvertfall noe så uvanlig som en rådyrbukk som drikker fra en drikkestasjon laget for kjøttmeiser og kjernebitere. Mangler bare en liten kjøttmeis på toppen av geviret.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-11 22:31:54
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon VR 200-400mm f/4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger710
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_266185} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jon Ø.

Det var artig bilde med rådyret drikker vann og speilbilde i tillegg.
Skarp og flott bilde.
Åshild L.

Flott bilde, liker fargetonene, strukturen i pelsen som kommer godt frem. Skarpt og fint, og speilingen gir det hele et ekstra element. Men jeg skulle gjerne likt at hele geviret til bukken var med ....
Anne-Lise S.

Følger Åshild sin kommentar ang. det meste her. Synd med geviret... Ser forresten ut som det høyre øyet er skadet? Kunne vel kanskje også vært pittelitt skarpere over øyepartiet. Ser ut som du har full fokus fra ører og gevir og opp. Flott plassering i bildeflaten og nærmest perfekt utsnitt. Lekre farger.

Anne-Lise
Terje S.

Kjempespennende fotoform dette med vannspeiling. Har vært inne på siden til http://www.matebence.hu/home_en.htm og sett mye bra bilder. Likte dette også men likte ikke at du kuttet geviret. Ser også ut som fokus ligger lenger bak enn øynene men du verden du har fått ett flott rådyr bilde.

Terje
Mathias B.

Takk for alle kommentarer. Er enig i det dere sier om geviret, men grunnen er at skjulet jeg satt i hadde en ekstremt lav åpning å fotografere ut av. Hvis dere ser nøye etter, kan man se en ufokusert svart kant som kommer ovenfra. Dette er da en del av skjulet. Kan legge ved et bilde av skjulet som en ny versjon.

til ALS: jeg har andre bilder av rådyret der øyet ikke er skadet, så jeg tror muligens det er øyelokket, pluss at det var et drøss med fluer rundt den.

-Mathias

Svein B.

Nydelig bilde av denne drikkende bukken, men jeg må ærlig innrømme at det konstruksjonsmessige ved skjulet burde latt deg fått med hele geviret på bukken da. Tydelig at dette er en revirbukk som er ute på markeringsrunde- barkeflengene henger fortsatt på geviret. Ellers har Mate Bèncè virkelig satt en god ide ut i livet med disse drikkepostene sine, og de andre fotoskjulene hans også for den saks skyld- mange gode bilder fra ham selv og andre besøkende er bevis for det.

Mvh
Svein B
Truls L.

Kjempeflott bilde av rådyret og fin speiling i vannet :)

Mvh Truls
Anne Ø.

Du verden så artig, plutselig så var den der.
Flott utsnitt og speiling!!

Anne:)
Anette L.

Hei!

Digger sånne bilder, spesielt av dyr! :-D
Søtt rådyr med vakker speiling i vannet.
Med tanke på at du satt klemt inne i et skjul, synes jeg resultatet ditt ble bra!

AnEttE W.L ;)
Terje S.

Du er unnskyldt Mathias for kutten av geviret når jeg ser det feilkonstruerte taket på skjulet.

Terje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu