Femina
Er fornøyd med linjene og fargene. Et bilde som er ment å appelere til fantasien. Tittelen til bildet harmonerer med bildene jeg har lagt ut siste tiden. De er så feministiske at jeg havner vel snart i homsepatruljen.
Utstyr
  • nikon D 70
  • sigma 50 mm macro
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • AnnetTatt på frihånd med manuell fokus. Bruker altid det på makro.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger347
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_266249} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Bildet er nydelig og appellerer iallefall til meg.
Men jeg liker jo sånne femibilder jeg da og det er heller ingen fgare for at jeg skal havne i noen homsepatrulje regner jeg med hehe:-)
Nydelige farger og linjer,tankene kan bli mange forskjellige rundt dette bildet tenker jeg.
Hilsen Tone!
Terje S.
En ting er sikkert. Du trenger ikke bli stemplet for å være homse fordi du tar feminine bilder. Liker bildet og linjeføringen din. Egentlig ett område jeg ikke har greie på men liker det jeg ser.

Terje
Tove H.
Du er flink med farger og lys og har flere ''softe'',vakre bilder - dette er også vakkert. Man skal jobbe med det som fenger - og dette er et flott bilde med fin linjeføring og nydelige fargenyanser.
Mvh Tove
Jóhann Á.
Hei John!
Fine farger, fine valører, fine linjer og bra utsnitt. Et meget fredelig og pent bilde. Og det er veldig viktig og riktig at du er i kontakt med dine feminine sider!

Kveðjur, Jóhann
Steinulf L.
Også lilla da gitt:-).

Bildet er svært vakkert og jeg synes du skal vurdere å få laget en kopi i stort format, gjerne på en papirtype som har litt grov tekstur.
John H.
Hei folkens
Takk for hyggelige og gode tilbakemeldinger.
John
Anne Ø.
Lekkert og feminint, ja.
Liker linjene, valørene!!

Anne:)
Anne-Lise S.
Dette vil gjøre seg på en stor vegg, John! :-) De myke formene er vakre her, og du gjør god bruk av lyse og mørkere partier. Jeg liker også kontrasten som indre buede form gir her. Det kan nesten se ut som et sår som er sydd..., men det er min vante fantasi som jobber på høygir da... Liker de lysere områdene som fremhever dette gjentakende mønsteret her. Lekkert utsnitt synes jeg, og det kler portrettformatet.

Anne-Lise
John H.
Hei
Takk til dere siste for kommentarene. Kjekt å få tilbakemeldinger som inneholder tolkninger. Fantasien din er frodig Anne-Lise. Det gjennspeiler seg i alle de gode og varierte bildene dine.
John
Wenche J.
Hei John
Jeg er enig med de som sier at du skal få det opp på veggen ........stort:)
Flotte fargenyanser som går godt i hverandre i myke linjer. Det ligger mye symbolikk i denne fargen. Kirken er en plass der fargen spiller en stor rolle, advent f.eks. Forventningens farge.
Mvh Wenche
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg liker denne fotografiske reisen din, John. Selv er jeg veldig glad i lilla, så det har ikke jeg noe problemer med. Bildet er sensuelt, og jeg liker de myke formene (eller linjene, som du selv kaller det;) . Den øverste linjen minner meg om arr fra sting, så dette blir en stor kontrast til den under. Men fargemessig stemmer dette godt, da ''lilla er en gåtefull og kongelig farge, og kan bety ettertanke, anger, bot og oppgjør, men også frustrasjon og uro. Lilla blir mye brukt i kirker for å symbolisere Jesu lidelse og død.''. Men uten å trekke inn lidelse for mye, så vil jeg understreke at jeg liker bildet godt.

vh ingebjørg
Inger-Lise S.
Lekkert og herlig minimalistisk!
Nydelige nyanser.

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu