Bildet inngår i albumet Costa Blanca - Påsken 2007
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-12 17:58:49
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-07-12 19:07:38
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger568
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_266287} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Steinulf L.

Her synes jeg bakgrunnen sloss om oppmerksomhet. Portretter- og med en slik vakker modell som her - fortjener en mer nøytral bakgrunn. Ellers har du nøytralt og fint lys og korningen kler bildet.
Avsluttet .

Hei

Enig med Steinulf her om at bakgrunnen stjeler oppmerksomhet i fra denne vakre jenta..
Det er fint lys over modellen, utrolig hvor vakre øyne hun har.. Bakgrunnen burde ha vært mer nøytral. Kanskje du kan klone den bort?

Mvh Eva
Anne-Lise S.

Tusen takk for at dere gjorde meg oppmerksom på bakgrunnen her. Jeg synes jenta er så vakker at det var hun som stjal oppmerksomheten til tross for.. Har lagt ut en versjon uten bygningene, og til tross for at vannlinja tangerer, så ser jeg hva dere mener! :-)

Anne-Lise
Steinulf L.

Nummer 3 ble bra.
Anne-Lise S.

Takk for det, Steinulf! Nr 3 er dog et helt annet bilde da, men tok sjansen på å legge det ut selv om det ikke er helt samme versjon... :-)

Anne-Lise
Avsluttet .

Heia

Jeg må si at V3 var helt nydelig.. Jenta er så pass mørk i huden, og ikke minst meget mørke øyne og den lyse bakgrunnen fremhever jentas trekk synes jeg. Men så er jeg heller ikke ekspert, men sier hva jeg mener.

Studerte V2 også, men ser du at modellen fremstår høyere enn bakgrunnen som du har valgt?
V3 ble en klar vinner her hos meg!

Ha en flott foto-helg!

Mvh Eva
Anne-Lise S.

Heisann Eva! Jeg clonet med de blålige fjellene som var bakenfor bygningene i V1, og ser nå at du har rett. Kameravinkelen her er litt for lav, og slik virker jenta høyere enn fjellet lengst bak.. Du ser godt, og det er jeg glad for for slik får jeg stadige tips! Takk for kjempefin kommentar, der du mener V3 er best. Takker for den! :-)

Anne-Lise
Gunnar L.

Har ikke så mye å tilføye når det gjelder komposisjon osv utenom de kommentarene som er allerede gitt over, men eg lurer på om du har laget bildet kornete med vilje. På min skjerm ser det kornete ut... er det komprimeringen?

mvh Gunnar
Anne-Lise S.

Hei Gunnar! Jeg har lagt på støy med vilje ja, så det er riktig at du ser korn i det. Pga det softe uttrykket (har dratt ned fargene) ønsket jeg å forsterke inntrykket. Takker for fin kommentar, og flott at du spør! :-)

Anne-Lise
Lars-Anders M.

V3 best. Bra portrett. Tekniskt ikke så bra.
Anne-Lise S.

Heisann Lars-Anders og tusen takk! :-) Hvis du mener støyen så er den pålagt i PS her, men du mener kanskje andre tekniske ting som bygninger m.m?

Anne-Lise
Per Einar G.

Hei Anne-Lise,

Flott positur, glimrende plassering ellers er det meste nevnt tidligere. Vakkert bilde og modell. Etterbehandlingen du har foretatt fungerer greit :)

Per E.
Lars-Anders M.

Ja jeg mener støyen i spesielt V1 og V2. Har du lagt til den. Det ser ut som om du har brukt iso 1600 og undereksponert. Slik støy er vel ikke noe man ønsker i ett bilde? Eller gjør du det?
Anne-Lise S.

God formiddag, Lars-Anders! :-)

Støyen i alle tre versjoner er lagt til her, og jeg har skrevet grunnen i en annen kommentar lenger oppe, som svar til Gunnar. :-)

Anne-Lise
Rune S.

Nydelig portrett av flott jente. Liker #3 absolutt best. På den første blir det mer fortellende, at hun er på Costa Blanca. Jeg føler at hun blir klistra opp i kanten for å gi plass til landskapet. Valget av korning synes jeg er en smaksak. Jeg ville nok valgt litt anderledes korning. Men jeg er ingen portrettekspert - heller:-)

Mvh
Rune S
Anne-Lise S.

Heisann Rune! Noen liker etterarbeidet med korninga her, mens de fleste ikke gjør det! :-) Man lærer så lenge man eksperimenterer! :-) Takk for fin kommentar!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu