Havørn i serie
Bildet inngår i albumet - Havørn - - Nord-Europas største rovfugl er et av mine favorittmotiver.

Alle bilder er tatt i Namdalen.
Utstyr
  • Nikon D-200
  • 300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_266423} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Andreas S.

Heisann

Et utrolig god collage med høy grad av teknisk kvalitet! Flott, varm fargetone og en herlig silhuett på ørna! Et høyst severdig bilde!

Mvh. Andreas D.
Terje S.

Toppers Kjartan. Liker det jeg ser i det fine kveldslyset.

Terje
Ole Martin D.

Hallo Kjartan. Meget flott serie!! Dette er ikke så enkle å få, alt skal stemme, lys, vind,sulten ørn og ein fotograf som er flink! Har jobbet med franskmenn denne uka og vi hadde ikke kvelder som ble 100% , for mye vind.
Det snakkes om det optimale bildet av arter og det er selvfølgelig ikke tatt, noen kveld i all hemmelighet Kjartan så skal vi ta det. Vet hva som er uprøvet!! Men det er moro å se forskjelle mellom nasjonalitetene når det gjelder foto. Er tydelige forskjeller mellom kunder. Franskmenn skyter kunst, tyskere er fokuser på arten og ser ikke så mange andre motiver, engelsmenn skyter bilder på det meste og vil ha de vakkre bilden som alle har. kult!!
Avsluttet .

Joda, flotte bilder, men at det første bildet er såpass blasst i forhold til de andre ødelegger litt av helhetsinntrykket for min del.
Cornelia T.

Dyktig utført serie, fin fiskehistorie.

mvh, Lia
Kjartan T.

Takk for tilbakemeldinger. Et forsøk på å være litt kreativ i etterarbeidet dette...

Ole Martin, jeg er med! Spennende også med litt fransk inspirasjon. Håper jeg får se hva de fikk til i løpet av noen dager i Flatanger. Regner med at det nærmer seg noen fortjente fridager for en sliten havørnguide:)

Torkjell, jeg ser ikke det du ser, men ser frem til å få kikka over serien på noen skjermer på jobben. Kan godt tenkes at du har rett, men husk også at lyset forandrer seg ettersom ørna forflytter seg over et hav farget av sola.
Nina S.

Flott serie!!! Med flott lys, skarphet og farger! Actionfylt og flott!!

Mvh Nina
Avsluttet .

En flott serie det her, artig ide. Mvh Liselotte
Yngve Sem P.

Knallserie ! Disse bildene fortjener mange gjensyn. Det er mange flinke biofotografer her inne, og jeg mener bestemt at du er en av de beste.
Truls L.

Kjempeflott serie dette. Fine varme fargetoner og flotte siluetter av ørna :)

Mvh Truls
Melina S.

RÅTT!
Hans-Jørgen H.

Hallo Kjartan!

Kjempefin og kunstnerisk havørnserie! Artig!
Nydelig kveldslys!
Great!
Ha ei fin og kreativ helg!
Hans-Jørgen
Anette L.

Hellooo!
Imponerende bildeserie, gjør bildet mer levende! :-P

Flotte farger og stilig med ''fotorull'' som ramme ;)

Hilsen AnEttE W.L :)
Kjartan T.

Mye skryt her da:) Takk til alle for snille ord, og spesielt til Yngve Sem Pedersen... Godt å høre!
John-Tore G.

Oi for et herlig lys og kontraster. Har ikke noe konstruktivt å komme med her, bare å nyte. takk!

mvh John-Tore
Anne Ø.

Flott utført i en serie som her!!!

Anne:)
Svein B.

Ser ut til å være 4 knakende fine havørnbilder dette Kjartan, men bildestørrelsen for hvert bilde isolert blir noe puslete til å si så mye om bildene ut over det. Rammen og måten å sette bildene sammen på i serie er en grei illustrasjon for ett serieopptak- og i ett gitt formål helt fint. For å vise bildene som en serie havørnbilder liker jeg nok bedre en mer variert utgave som ditt bilde bilde nr. 190258 . I webvisning og med fokus på akkurat denne situasjonen tror jeg nok att ett bilde alene ville gjort jobben like godt for meg.

Og ja, jeg henger meg på Yngve Sem Pedersen i hans kommentar, det er alltid spennende å åpne bildene dine Kjartan.

Mvh
Svein B
Kjartan T.

Het enig med deg Svein! Bildene hadde vel fortjent å blitt vist litt større, men det har jeg jo gjort med nesten like bilder ved en tidligere annledning. Fikk derfor lyst til å sette meg ned å være litt kreativ i etterarbeidet med noen av de mange ørnebildene i arkivet. Disse er helt ferske.

Bare litt moro dette, og det må man jo ha med bilder!!! Takker også mye for fine ord fra dere siste som har vært inne å kommentert disse bildene.
Espen B.

Kanontøff serie dette! Også på min skjerm er ørna på det første blidet litt for ''lys'', ikke en ren silhuett med andre ord. Likte måten du har montert det på.

mvh Espen
Knut Børge S.

Hei Kjartan!

Enestående og fantastisk flott havørnserie. Naturfoto av ypperste kvalitet!

mvh KBS
Aleksander M.

Hei Kjartan!
Enestående havørnbilder i nydelig kveldslys! Enig i de som sier du er en meget flink naturfotograf! Synes som noen andre at det første bildet er litt lyst. Dette er en knakende god havørnserie satt sammen på en nydelig måte. Det eneste minuset er at bildene blir litt vel små. Hvis du skal ha dette på veggen i stooort format vil det passe perfekt for da blir alle bildene store nok.

Mvh Aleksander
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu