Moonlight Serenade
Djuice Dragons en eftermiddag, omgjort til måneskinn i PS.
Bildet inngår i albumet Landskap -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-13 23:28:24
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-07-14 11:40:50
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-07-16 13:11:13
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2007-07-16 13:12:32
    Versjon #5
Utstyr
  • Canon Powershot G1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_266484} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Judit W.

Hei Rune!

Exciting photo again. The sailing-boat looks a bit scary in the moonlight but it is amazing in the same time. I like your photo in full screen with black background much more; it works better - but it's only my opinion.

Judit :)
Per Einar G.

God kveld Rune,

Jeg likte dette bildet, det diffuse i seilet mot den mørke bakgrunnen var knall, et flott bilde. Eneste som med fordel kunne vært dempet var de skarpe sol refleksene på bølgetoppene. Ellers Meget Bra!!

Per E.
Judit W.

Hi again!

Versjon #1 for me, absolutely - thanks! As Per Einar has written, the photo is good with grey background as well.

Judit :)
Monika Frisvold V.

flott stemning i bildet...
Liker refleksjonene som er i sjøen, fargene... Det er jo slik vi opplever det ved sterk sollys...Likte dette...
-monika-
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer, Judit, Per Einar og Monika! Hyggelig at dere likte bildet! Thanks for your comments Judit! I appreciate that! I guess you read norwegian pretty good!?:-)

Mvh
Rune S
Anne-Lise S.

Velger meg V1 her. Synes refleksene gjør seg slik de er der. Synes også ramma kler motivet, og spesielt siden skyggeområdene går igjen i seilet. Har du brukt burn tool på kantene av det, eller hvordan har du fått til de mørke kantene? Likte det godt! Synes stemningen er herlig sommerlig, nesten litt trolsk. Flotte kontraster i bildet. Kanskje noe ute av fokus den seilbåten, men her synes jeg det passer slik.

Anne-Lise
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar Anne-Lise! Flott at du likte bildet! Jeg har ikke burnet rundt ramma, men brukt Drop Shadow i PS. Sender deg en oppskrift.

Mvh
Rune S
Anne-Lise S.

Drop shadow ja. Interessant, og et redskap jeg aldri har prøvd i bruk! Blir spennende å se oppskriften! :-) Hjertelig takk! Gir i alle fall en fin effekt!

Anne-Lise
Tove H.

Fin ramme og liker refleksene i sjøen, altså v1 for meg. Bildet er pent, men skyene virker kunstige, går ut fra at du har laget dem slik med hensikt...
Mvh Tove
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar, Tove! Hyggelig at du likte bildet og ramma. Skyene kunne vært bedre. Det er ikke med hensikt:-)
Lykke til med Drop Shadow Anne-Lise!

Mvh
Rune S
Ole-Kristian T.

Hei Rune, dette var et stemningsfullt bilde, ingen tvil om det. Mpnelysbilder er det ikke så mange av, synes dette var stilig. Rammen i #1 er for kraftgi, tar for mye oppmerksomhet synes jeg, jeg tror jeg ville brukt rammen du kan velge når du legger inn bildet, altså ''svart bakgrunn, hvit ramme''.

Jeg synes det var litt stilig med de refleksene, men de er helt klart veldig sterke. I #3, som jeg først synes var veldig mørk, kommer lyset i seilet veldig godt fram. Så jeg heller etter hvert til at #3 er best. Enkel tre-delt komposisjon, der skya pynter opp på den vakre mørkeblå himmelen.
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar Ole-Kristian! Hyggelig at du likte bildet. Ramma var opprinnelig ikke tenkt slik, men kun en Drop Shadow på hel hvit bakgrunn. Jeg tonet ned refleksene i #3, men ser i ettertid at det kunne vært gjort bedre.

Mvh
Rune S
Wenche J.

Hei Rune
Dette er et herlig sommernatt bilde. Jeg liker refleksene i vannet og lyset i seilene. Det fremkaller en herlig stemning. Skulle jeg forandre på noe måtte det være å fjerne skyene fra den praktfulle blå himmelen, for å få et renere bilde. Uansett liker jeg bildet ditt:)
Mvh Wenche
Knut Børge S.

Hei Rune!

Herlig sommerlig bilde med flotte reflekser, meget god stemning!

mvh KBS
Knut H.

Hei Rune.
Stemning av høy klasse i bilde hvor den tredelte
bakrunnen hever komposisjonen.V3 lekkert
stemningsbilde med ram saltsmak av god årgang.
rammen passer bilde perfekt.
Mvh Knut
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer, Wenche, Knut Børge og Knut! Hyggelig at dere likte bildet. Ja, det er ram saltsmak. Djuice Dragons var med i the Volvo Ocean Race 2001 ttl 2002.

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu