Det var idyll
Bilde tatt av Arne Hurlen og Postgirobygget på konsert på Rockefeller våren 07. Soldataksjonen for forsvarets vernepliktige.
Jeg er godt fornøyd, spesielt med lyset og den utydelige hånda. Synd med 800 ISO.
Bildet inngår i albumet Postgirobygget - Fra Rockefeller
Utstyr
  • Canon 350D
  • -
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_266593} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Anne-Lise S.

Liker spesielt godt kameravinkelen her; froskeperspektivet, som jo også skal vise noe av fotografens holdning til det avbildete! :-) Fargene synes jeg er tøffe her. Blir litt røft utav det. Lyset er kanskje litt voldsomt, og jeg synes de tingestene nede til høyre forstyrrer litt. Ellers severdig til tross for iso-støyen.

Anne-Lise
Håkon H.

Takk for tilbakemelding!

Er helt enig med deg angående ''tingestene nede til høyre''. Har faktisk ikke tenkt på det selv. Skal se hva jeg får gjort med det.
Avsluttet .

Sier meg enig med Anne-Lise. Vinkelen er veldig god, men elementene nede til høyre forstyrrer. Liker den utydelige hånda.
Øyvind B.

Liker lyset, vinkelen og linjeføringen som skapes av lyset. Tingestene nede til høyre er ikke et pluss, men ikke et stort problem heller. Hvis man skal pirke kan jo kuttinga av gitarhalsen også nevnes.
Håkon H.

Takk for tilbakemeldinger. Kuttinga av gitarhalsen er jeg klar over. Håpet bare at det skulle gå ubemerket hen. Hehe ;) Jeg tenkte også på det i salen, men dum som jeg var la jeg igjen vidvinkelobj hjemme, da det er et lyssvakt obj. Menmen. Er all over fornlyd med det selv.
Bengt Erik E.

Det er ikke bare lyset men også posituren til gitaristen som er med på å skape utrolig mange flotte linjer i bildet her. 36, 72 og 108 graders vinkler i massevis og en fryd for øyet. Rock'n roll bilde. Liker det selv om det er noen små forstyrrende elemeter fra scenen med på bildet. De er ikke alltid like enkle å komme unna når man skal ta konsertbilder..
mvh Bengt Erik Erlandsen
Håkon H.

Ja, det er typisk med de mange forstyrrende elementene. Spesielt mikrofonstativer et cetra. Imponert over at du har så godt blikk for vinkler at du kan stadfeste dem så nøyaktig :P

Håkon
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu