Take a seat
:)
Utstyr
  • Nikon D50
  • 18-55mm
  • Brennvidde34mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker10/40s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_267499} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Thorbjørn R.

Stilrent og fint. Men innholdsmessig blir det litt tamt, synes jeg.
Kjell Sigurd S.

Støtter kommentaren fra TH. Her kunne du gjerne tilført et ellement eller to til for å gi mer innhold/historie. Det blå merket på muren der bak tiltrekker seg litt oppmerksomhet. Fin bruk av lyset.

Kjell S
Svenn H.

Kan være enig med foregående kommentarer om at dette kan bli litt tamt. Men stilmessig har du funnet et utgangspunkt som er vel egnet for videre eksperimentering. Her kan du tilføre og fjerne elementer for å se hva som virker. F.eks. noen som spaserer i bakgrunnen. Lys fra sidene ol. Den blå firkanten i bakgrunnen tar ufortjent mye av fokuset siden den skiller seg ut fargemessig.

Mvh, Svenn
Anne-Lise S.

Ser for meg et stort tomt, kaldt rom til bruk for forhør og tortur som brukes dersom man ikke røper det plageåndene vil høre og vite... Litt mørkere kunne det vært for å fremme akkurat dette enda mer, men kanskje er det ikke det du ønsker å formidle i det hele tatt. I tillegg kunne der gjerne ha liggi et eller annet torturredskap på bakken ved siden av stolen eller også oppå stolen. Eller aller helst ser jeg for meg en mager person i hvite skitne boksere med sort bind for øynene som lener seg med hodet noe bakover på denne stolen... Ja, her er rom for å bruke fantasien. Den blå firkanten på veggen bak kan for min del gjerne fjernes. Ellers god bruk av lys og farger her, og skyggene liker jeg godt. Vannpytten i front bidrar også til både dybde og diagonal. Gode linjer ellers. Her har du mange muligheter for videre utforsking av motivet!

Anne-Lise
Steffen F.

Torbjørn, Kjell og Svenn:
Takk for kommentaren, noe av poenget med bildet var at det skulle vært litt tomt....bare stolen...ikke noe mer. Sant som dere sier, det blåe skiltet som man ser i bakgrunnen forstyrrer litt for mye. Skal prøve å fjerne det.


Anne-Lise:
Dette likte jeg, hadde faktisk en lignende tanke i hodet mitt når jeg tok bildet. Jeg ville at stolen i seg selv skulle fortelle en historie. Lyset sikter mot stolen, og det at det er så åpent rundt kombinert med kalde ''triste'' farger gjør at stolen forteller om noe fælt som har hendt. Skal slenge bildet inn i PS og se om jeg kan få fjernet skiltet i bakgrunnen. Takk for god kritikk :)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu