I Bjørneland
Tatt i grenelandet (ingenmannsland) mellom Finnland og Russland
Utstyr
  • Canon 5 D
  • Canon
  • Brennvidde500/4Lmm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/10s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger649
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_267528} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Per Johan N.
Her oser det av villmark. Gratulerer med et blinkskudd Guttorm!
Peter M.
Sikkert en fantastisk opplevelse, og motivet er virkelig et blinkskudd. Men selve fotoet trenger mer etterarbeid, for det fremstår blasst og uferdig. Litt jobb med kurveverktøy og fjerning av det lille fargestikket så er du langt på vei. Kameraet ditt produserer fin fine råfiler å jobbe med, så du kan nok hente ut mye her.

Men svært severdig. Bjørnen er et praktfult skue.

mvh. P.M
Terje S.
Flott bilde og artig situasjon men den tekniske delen av etterarbeidet er du ikke helt i mål med. Foreslår at du tar 2 lag og demper eksponeringen på bakgrunnen da jeg syntes bakgrunn blir for dominerende. Vet du ikke hvordan du gjør det kan jeg være behjelpelig.


Mvh Terje
Peter M.
...en liten ting til, for å pirke litt ekstra .-)
Det er jo ikke helt heldig at det ser ut som bjørnen er spiddet i hodet, men men, slikt skjer jo i naturen. Tviler på at du kunne dirigert ham en meter til høyre eller venstre, hehe

mvh P.M
Thorbjørn R.
Et mektig dyr i flott positur, men det tekniske er ikke helt på topp. Peter og Terje nevner fargene. Jeg mener i tillegg at du har litt å gå på når det gjelder skarpheten.
Jan Inge K.
Flott bjørnebilde, for meg ser det ikke ut som den er spiddet i hodet, derimot ser det ut som den klør seg på ryggen mot ei lita furu. En kostelig situasjon. Det tekniske ang. etterbehandling har jeg null greie på.....
Knut Børge S.
Hei Guttorm!

Må være en meget stor opplevelse å ta bilder av et slikt fantastisk dyr. Et flott bilde av bjørnen i fin positur.

mvh KBS
Odd E. k.
Hei Guttorm!

Et flott blinkskudd, der bjørnen står og skubber seg på ryggen. Flotte omgivelser, noe det oser villmark av. Enig med Terje ang. den lyse bakgrunnen. Meget flott dette Guttorm!

Mvh

Odd E.
Peter M.
Føler for å trekke tilbake det jeg sa om spidding...jeg er visst ikke den villmarkens sønn jeg trodde jeg var. Burde ha visst at bamse stod og klødde ryggen sin. Nå som jeg er klar over dette faktum ble bildet enda bedre .-)

mvh P.M
Carsten A.
Fin positur og villmarkstemning her, men jeg er nok ellers ganske enig i det Peter Monstad sier i sin første kommentar. For å si det slik, ikke helt den kvaliteten jeg ventet å se fra deg med 5D og 500/4.

MVH CA
Guttorm N.
Takker for kommentarene.
Skal være den første til å innrømme at noen ''kløpper'' på digital bildebehandling er jeg ikke. Når det er sagt så må det nevnes at utgangspunktet ikke er det aller beste. Ca. 50 prosent utsnitt av fullformatet,ISO 1600,nattopptak med veldig lange lukkertider.
Thomas A.
Blinkskuddet er det ikke noe å si imot... Og tatt i betraktning av når bilde er tatt osv så syntes jeg dette fungerer bra med litt justering i f.eks photoshoop

Er det forresten du som var med Per Johan til Sarpsborg og kjøpte et objektiv av meg for en måneds tid tilbake?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu