Panoramakveld
Panoramabilde stichet sammen av 6 handholdte høydeformatbilder.
Jeg er meget godt fornøyd med bildet. Skal henge som 100*35cm i stua :)
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 28-105
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/400s
  • FilmtypeDigital
  • Nei
  • AnnetPanoramabilde stichet sammen av 6 handholdte høydeformatbilder.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_267923} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Lars E.

Hei !

Wow ! Dette er bra. Vakkert og stemningsfullt med flotte farger. Silhuetten av personen med hunden mot vannet er bra. Liker også godt tegningene i skyene. Bildet kommer til å bli supert på veggen din. Knallbra !!!!

M.v.h.
Lars
Ole-Kristian T.

Hei Anders! Vakkert silhuettbilde, der det blir litt for store utbrente partier synes jeg. Når du kan det med å sette sammen bilder, kunne du jo også delt opp slik at du tok bildet av himmelen/skyene for seg, med riktig eksponering. Slik det er vil det allikevel sikkert gjøre seg godt på veggen. Ha en fin dag!
Avsluttet .

+ Jeg synes det er veldig bra eksponert - tatt i betraktning motlyset så var dette dyktig fotografert. Fargene på himmelen ser lekre ut og det skapte variasjon at det var forskjellige typer skyer akkurat når du tok. Den aller hviteste skyen oppe til venstre skaper bevegelse i bildet. Spenstig format. Utfordringen med å sette i sammen flere bilder er jo selvfølgelig å få det til å se ut som om de ikke er satt i sammen. Det klarte du fint.

- Med en gang jeg så bildet følte jeg det var i overkant brunt på steinene, så du kunne jo prøvd å justert ned rødtonene. Ser at sivjunesilhuetten ikke er helt svart heller.
Sveinung T.

Bra jobbet. enig med de andre. Liker at det er en hund, og ikke en jente gutten sitter med. Gjør det hele mer originalt.
Anette L.

Hei:)
Veldig vakkert og stemningsfyllt bilde! Likte også at menneske og hunden er med i bilde. GOD panorama:)
Mvh Anette:)
Anders T.

Takker for fine tilbakemeldinger.
Slikt varmer!

Vurderte også å bruke bracketing for å slippe utbrent sol, men jeg syntes ikke det gjorde noe at den ble utbrent. Er tross alt et motlysbilde.

Mvh,
Anders Tendenes
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu