Kongen på haugen
Jeg skulle bli vist en ørneunge og ble selvfølgelig med. Etter å ha sett et bilde av den trodde jeg at den var liten. Det viste seg å være feil. Moren hadde nylig blitt sett flygende vekk, så her var det bare å få tatt noen bilder.
Liker det lure, litt overlegne smilet. Tittelen har sammenheng med at det er en Kongeørn? (blitt fortalt det), og at den har reir øverst på en skrent. Der sitter den som kongen på haugen og bryr seg ikke i det hele tatt om myggen den har på hodet.
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 300mm f/2.8L IS USM
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/99s
  • FilmtypeRAW & ISO-400
  • Nei
  • AnnetDet var relativt lav sol, men jeg valgte -0,3Eksp.kompensasjon. Brukte IS mode 1 for å tillate 1/100 sek. eksponeringstid uten særlig påvirkning av egen risting i en kinkig fotograferings-positur med ett bein mot et tre og stupet under meg. F/8 valgt for å få best kompromiss mellom skarphetsdybde og lukkertid i situasjonen. Bildet ble tatt i RAW, justert noe før JPG-konvertering og komprimert (foto.no begrensning på 300kB).
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268355} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

hei..
dette var rett å slett ett konge bilde.. :) bra fra topp til tå.
sa du foresten i fra til denne karen at han kommer til å få et myggestikk i panna?? he he:)

mvh Jan Espen Mathisen
Andreas G.

Takk :) Nei jeg var ikke klar over myggen før da jeg kom ''hjem'' igjen dit vi var på besøk, så rent etisk er jeg på trygg grunn! Ellers hadde jeg nok ikke slått etter myggen uansett, for da hadde vel nebbet sittet plantet rundt en og annen finger for godt...
Anette L.

Hei:)
''Ehm du mener meg, døøh?'' Ser det ut som ørnen sier med det kule uttykket - tøft portrettbilde av denne flotte fuglen!
Ser også ut som den trekker seg litt unna som om en annen person/dyr står veldig nærme den - :)

Mvh Anette:)
Tom T.

Hei.

Jeg er rett og slett imponert. Meget dyktig gjort å komme så tett innpå denne krabaten og samtidig fange inn det litt ''skøyeraktige'' utrykket.

Den fantastiske og litt ''rufsete'' fjærdrakten hos ungfugl kommer også meget godt frem. Samt at rester av fjør på nebb og nakke vitner om at han nylig har sloss med et halvdødt herremåltid. :-)

Hadde jeg selv tatt dette bildet ville jeg nok vært litt skuffet hvis ingen sa det var et blinkskudd. For det er det absolutt etter min mening. :-)

Mvh
Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu