Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM
  • Brennvidde11mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/160s
  • FilmtypeRAW ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268371} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Knut Børge S.

Hei Espen!

Oi,oi,oi rett og slett en knalltøft valg av perspektiv. Meget bra med blåklokkene i forgrunn og den vakre naturen med elv og stein i bakgrunn. Fargene er flotte og lyset meget tiltalende.

Du får min anbefaling for dette flotte bildet!

mvh KBS
Geir Ove T.

Likte komposisjonen din. Her synes jeg ting stemmer ganske bra, men jeg kunne tenkt meg mer balanse mellom den lyse himmelen og den mørkere forgrunnen. Kanskje det hadde vært nok å la en blitz utfylle skyggepartiene i blomsten, eller sågar brukt en liten reflektorskjerm, hvitt ark eller sølvfolie i underkant for å skape litt ''lysende liv'' i blomstene. Well done!
Per Einar G.

Hallo Espen,

Satt du og ventet på skyformasjonen? Veldig bra komponert og kreativ vinkling. Skarpheten sitter der den skal på blåklokkene. Meget severdig bilde!
Ble det noe fisk?

Per E.
Espen R.

Takk for kommentarer og anbefaling! Ja, Geir Ove, ble litt mørkt i forgrunnen. Hadde minimalt med fotokit med meg på turen, så har kun gitt litt mer lys i forgrunnen ved hjelp av Lightroom. He he, Per Einar, ventet ikke på skyformasjonene, var en flott himmel hele kvelden og natta. Ble noe smålaks og sjøørret, men ikke av nevneverdig størrelse... Men drar til samme elv neste år også...
Sigurd F.

Veldig bra! ser solen begynner å gå ned, men det lagde en fin effekt i elva! Grattis!
Geir N.

Hei!
Her har du en meget god komposisjon , fine skyer og friske farver. Jeg er litt usikker på om du kansje burde valgt en enda mindre blender enn du har brukt her for å få bedre dybdeskarphet.Og kansje litt lengre lukkertid slik at at elva ble litt mer slørete. Her synes jeg at elva virker litt forstyrrende (uskarp). Det samme med bakgrunnen. Motivet, farvene og komp. synes jeg er helt topp.
mvh
Geir
Atle J. G.

Blomstene er skarpe, treerne og steiene i bakgrunnen er uskarpe. Men så er skyene skarpe igjen?
Hmmm... Ser ut som en montasje. Er det det?
Mvh Atle
Espen R.

Takk for kommentarer, Sigurd, Geir og Atle.
Har med hensikt fokusert kun på blomstene, og ønsket ikke så mye dybdeskarphet i dette bildet. Dette er absolutt ikke en montasje, Atle. På min skjerm er ikke skyene skarpe.

Espen
Nils Magnus N.

Hei,

Fint bilde, som nevnt lenger opp her litt mørkt i forgrunnen.
Likte komposisjonen veldig godt.

Mvh
Nils Magnus Nilssen
Avsluttet .

Stilig komponert, fint lys i bakgrunnen og en fin himmel. Fin dybde innover, nydelige og skarpe fine blåklokker. Likte det svært godt. Mvh Liselotte
Espen R.

Takk for kommentarer Nils Magnus og Liselotte.
Espen
Inger Anne Maritsdotter V.

Fin og idyllisk komp. med dei fine blåklokkene i front og dybden innover i bildet,
fint med den lave kameravinklingen.

Inger Anne
anne g.

hei espen! takk for fin kommentar! nydelig bilde dette, jeg elsker dens blåfarge! her er himmelen og med på å gi en helt spesiell midtsommer-stemning! er ikke så mye på kommentar-bølgen for tida, men høres nok utover høsten! god sommer til deg og! mvh anne
Espen R.

Takk til Inger Anne og Anne!
Monika Frisvold V.

Her har du en komp jeg liker meget bra...flott med blåklokkene i front...
Her synes jeg det meste stemmer meget bra og en anbefaling fra meg :)
-monika-
Solveig F. K.

Hei Espen. Dette er bare vakkert. De fine blåklokkene i forgrunnen fanget straks oppmerksomheten. Likte komposisjonen og kombinasjonen av varme og kalde farger. Flotte skyer som er med på å gi dybde i bildet.
hilsen Solveig
Espen R.

Takk for hyggelige kommentarer Solveig og takk for anbefaling, Monika!
Espen
Maiken S.

Du har fått så mange kommentarer på dette bilde, så jeg trenger vel egentlig ikke å skrive noe. Det meste er sagt! Flott bilde! Har riktignok ingen favoritt elv jeg da, siden jeg ikke er så glad i å fiske. skal jeg først fiske, så skjer det som regel på havet! ;) (jeg har et favoritt hav.. ehm)

-Maiken-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu