Communication, soul to soul..
Duran-Duran - Communication

Fra en av de trange gå gatene i sentrum av Venice.
Bildet inngår i albumet Italia - Reise bilder fra min rundreise i Italia..
Milano, Pisa, Venezia, Roma Og napoli
 • Versjoner:
 • Versjon #1
  Original
 • Lagt inn: 2007-07-29 18:53:32
  Versjon #2
 • Lagt inn: 2007-07-29 18:55:41
  Versjon #3
Utstyr
 • Canon EOS 350 D
 • Sigma Sigma 10-20mm F4-5.6 EX DC HSM
 • Blender-
 • Nei
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
 • KategoriGatefotografi
 • Lastet opp
 • Visninger390
 • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268839} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Fint bilde Isak. Bra øyeblikk du har fanget. Liker skyggen til mannen. Litt dumt med skyggen til venstre. Bra utsnitt og komp.
Avsluttet .

Fint øyeblikk,godt fanget.
Liker bildet akuratt som det er og skyggen gjør meg ingenting.
Syns det er et herlig bilde og liker fargene.
Hilsen Tone!
John-Tore G.

Hei. Jeg setter pris på slike øyeblikksbilder. Dette virker som en trivelig situasjon siden smil er tilstede. Jeg ser muligheten til å gjøre dramatisk beskjæring i bildet. Fra like over hatten til mannen. Ville samtidig rettet litt opp bildet ut ifra den horisontale skyggen over hatten hans. Kanskje kunne det vært tøft å få skyggen enda mere frem også?

Mvh John-Tore
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei!

Liker godt komposisjonen din her,
mange interessante detaljer,
og et artig gatebilde:)

mvh Inger Anne
Avsluttet .

Likte nok best versjon 2, gode, varme farger. Fint med skyggen til mannen, fin komposisjon. Du er flink til å fange slike fine situasjoner. Likte det godt.
Mvh Liselotte
Sathees Isak M.

Hei:-
Tusen takk for kommentara alle sammen:)
Anette, Tine, John, Inger og Liz:)

mvh
Isak:)
Tove H.

Soul to soul - en levende og en død - det var min assosiasjon. Liker v1. Fin komposisjon, gode farger og godt fanget situasjonsbilde.
Mvh Tove
Anne-Lise S.

Beskjæringen gir inntrykk av nærere kontakt med situasjonen for meg som studerer fotografiet ditt. Det liker jeg godt siden detaljer i omgivelsene, og spesielt i kontakten mellom disse to kommer tydeligere frem. Bl.a. er det enkelt i V2 å se at de har øyekontakt, noe som ikke sees så lett i V1. Jeg liker godt diagonalene i bildet som kommer inn både nede og oppe fra venstre og som ender i det noe mørkere området. Her tar du igjen både de mørke klærne og skyggene. Flott. Det skaper helhet og balanse. Har du noe grønnstikk i bildet ditt? Sees spesielt på klinker, klær og i det mørke området. Jeg synes det kler motivet, men må bare høre om det er slik eller om det er ''jeg som ser grønt''? ;-) Jeg synes ellers du har plassert personene godt i bildeflaten. Skyggene må være med, men skyggen til venstre kommer vel av en annen person utenfor bildeflaten. Bildet ville nok vært ''renere'' uten akkurat denne, men samtidig gjør det motivet mer spennende. Man blir sittende og lure på hvem dette er... Godt situasjonsbilde dette her!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu