Golden Gate
Bildet inngår i albumet USA -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-30 09:50:54
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-07-30 09:51:44
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon EF 70-200 2,8L IS USM
  • Blenderf/10
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268847} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Dan S.

liker utsnittet av broen og syns det er bra at du
har fått med deg all trafikken.ser noe som muligens er
en forferdelig smog og det er ikke rart med så sinnsykt mye trafikk.
liker sånne bilder i so/hv så der har du valgt bra,da farger kan gjøre bildet
rotete.eneste ønske måtte ha vært om du kunne lagt ut bildet i litt større versjon:) uansett så likte jeg dette svært godt. Dan Sandmoen
Ola Alexander V.

Hei. Trafikken og brokonstruksjonen i fjellet er mest interessant. Tror det trygt kan kuttes mye i toppen. Feks ned til et kvadratisk utsnitt c¨, Også en større versjon bør legges ut. Bra at det er s/h.

Mvh Ola
Laurberg G.

Hej Thorbjørn. En velvalgt standplads for eksponeringen. Ingen styrtende linier. Et fint grafisk resultat, der kan understreges ved at sænke lyset ca 6 procent og hæve kontrasten ca 12 procent. Nogle skyggeområder vil da være næsten sorte silhuetter. Men det strammer den grafiske virkning op til max. Flot arbejde. mvh. lau
Espen R.

Hei Thorbjørn
Likte dette bildet, jeg. Synes komp og utsnitt fungerer bra. Støtter forslaget til Laurberg på å senke lys og heve kontrasten. Tror bildet vil få mer punch da.
vh
Espen
Per Einar G.

Gigantisk byggverk og enorme dimensjoner på fundamenter etc.
Fin vinkling, ellers er jeg enig i Laurberg og Espen's kommentarer i anledning økt kontrast og lys.

Per E.
Thorbjørn R.

Takk for kommentarene.

Bildet er tatt fra nord, i motsetning til de fleste andre bildene av Golden Gate, som er tatt fra utkikkspunktet like sør for brua.

Etter forslag fra Laurberg (som flere sluttet seg til) har jeg lagt ut en ny versjon hvor lyset er senket og kontrasten økt. Det har nok noe for seg, men jeg tok kanskje litt kraftig i?

Jeg har også lagt ut en versjon med tilnærmet kvadratisk utsnitt, etter forslag fra Ole Alexander. Jeg hadde ikke selv tenkt på denne muligheten, men synes ikke det ble så verst.
Per R. G.

Flått bilde jeg har også tatt bilde fra denne siden bilde nr. 328519 Her er linken
Lars E.

Heisan !

Golden Gate - verdens mest fotograferte bro. Dette bildet tiltalte meg godt og gav meg lyst til å reise tilbake til San Francisco som er min favorittby nr. 1 i verden. Jeg synes du har vært svært heldig med utsnittet og komposisjonen. At du også presenterer bildet i SH gjør det ekstra spennende. Spennende lys og tåka som siger lett inn gjør det lille ekstra i dette bildet. Versjon 1 er absolutt uten tvil det beste i mine øyne.

M.v.h.
Lars
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu