Min søster og jeg har akkurat vært på en tredagers tur i fjellet. Her får hun også omsider en fisk. Kanskje er bildet noe ''vanlig'', men jeg er uansett interessert i deres meninger.
Utstyr
  • canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger399
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268902} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Inger Anne Maritsdotter V.

Syns det ble et spennende og stemningsfullt bilde fra turen deres,
enkelt ja, men det var akkurat det+blåtonene eg likte ved dette bildet.

Inger Anne
Jóhann Á.

Vanlig? Syns det passerer vanlig med god margin. Stemningen i disse blåtonene og nesten silhouetten syns jeg ble kjempebra. Men ble det bare en fisk?

MvH, Johann
Avsluttet .

Syns heller ikke dette er et helt vanlig bilde:-)
Liker fargene og at det virker skumring.kan liksom sitte å se på dette og ane den deilige stemningen det sikkert var der og da:-)
Enkelt men med flott stemning.
Hilsen Tone!
Trude H.

mmmmm...
Nydelige toner, fantastisk stemning. Flott!

TH
Svein B.

Ikke mye av det du deler med oss kan kalles ''vanlig''- og her har du fått ''Ingebjørg-vri'' på ett for såvidt vanlig motiv- og da har det lett for å være blått og eventyraktig- og bra. Stemningen er jo blå, tung og litt hustrig- men for den som har hatt gode fiskeopplevelser i nettopp slik vær så vekker det lystige minner også. Jeg synes bildet viser fjellfiske på en god måte, uten at det er strålende solskinn og sprellende feit ørret i bildet. Slik sett er dette ett nøkternt bilde, men også ett bilde jeg ofte savner å se i rekken av fiskebilder- som gjerne tar for seg de flotte dagene, gode fangstene, de voldsomme fjellpanoramaene i bakgrunnen etc.

Mvh
Svein B
Ann T.

Hei Ingebjørg, her synes jeg at du har klart å formidle mye med veldig få komponenter. Et fint silhouett bilde med nydelig blå farger og en bra stemning. Likte dette veldig godt.
Mvh. Ann
John-Tore G.

Hei. Bare henger meg på her. Bildet står absolutt på egne ben. Mørk bakgrunn tror jeg er en fordel her.

Bildet formidler forøvrig fiskeopplevelsen bedre enn det tradisjonelle ''postkortet'' om dere skjønner hva jeg mener VAkkert...

mvh John-Tore
ingebjørg fyrileiv g.

Takk skal dere ha for kommentarer! Fint at dere ikke synes at det ble vanlig! Arne Næss sa noe slikt; ''I dag har jeg vært aldeles normal. Det kan ikke fortsette en hel uke''. :)

Jóhann - Det ble mer enn én fisk ja. Jeg vant 4-1. Da hadde jeg mistet 8 stk. ..

Svein - Det er veldig godt å se at du opplever bildet slik. Da har jeg oppnådd det jeg ønsket. Det var en fantastisk kveld, selv om tåka kom med kjølig luft. Så lenge vi slapp regn og vind, storkoste vi oss.


-ingebjørg
John H.

Hei Ingebjørg
Velkommen tilbake. Dette er så aldeles ikke for vanlig. Noen ganger er vi kansje for lite flink til det ''vanlige''. Et rent og pent siluettbilde av''søss''. Formidler roen en finner med fiskestanga både ved sjø og vann. Nydelig blåtone i bakgrunnen forsterker stemningen av stille natt.
John
Kjell Sigurd S.

Joda, et velbrukt motiv - men løst på din egen fine måte. Det er fint at du har beholdt kornene i bildet. Fine blåtoner. Liker også at bildet er såpass mørkt nede. Det er ikke rare fisken på kroken tror jeg... :-) Gratulerer med seieren!

Kjell S
Stig Børre E.

Et uvanlig sportsfiskebilde.
Komposisjonen er ganske trad, men lys og toner er noe for seg selv.
Veldig fin stemning. Bra.

StigB
Avsluttet .

Syntes dette var vakkert, fin siluett mot den blå bakgrunnen. Fint og stemningsfullt. Fine blåtoner. Mvh Liselotte
Kristin T.

Herlig stemning her! De mørke fargene og siluetten forteller en litt anderledes fiskehistorie enn den som er vanlig. Jeg liker det!

Mest av alt liker jeg at det er så ''enkelt'' og rent. Sluken ser ut til å gå ut i intet og jeg tør nesten ikke tenke på hva man kan fiske opp av slikt et mørke ;)

Veldig bra jobbet!


Kristin
Odd Tore S.

Motivet i seg selv er vel ikke så uvanlig, men belysningen er forfriskende annerledes. Og helt ekte, slik jeg husker det.
Vi pleide å fiske til det ble så mørkt at det var umulig å se hvor sluken havnet, med senetugge på snella som resultat. Alternativt at en tråkket bom og havnet i vannet og måtte til tørk. Så var det bål med sur røyk for alle, og snadde og kaffe for de som var voksne nok.
Et bilde som vekker minner hos meg, og derfor verdifullt ut over det rent fotografiske.
Odd Tore
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for flere kommentarer.

Kjell Sigurd - Jeg er nok ikke noen ekspert på å fjerne korn, og om jeg hadde vært det, ville jeg nok ikke ha tatt de her heller. Jeg synes at de må være her på grunn av stemning/uttrykk. Fisken hadde forøvrig fin stekestørrelse.

Odd Tore - Det er veldig fint å se at bildet får frem barndomsminner hos deg. Da har jeg oppnådd enda mer, noe som jeg er glad for. Det var en veldig fin kveld/tur sammen med storesøster :)


-ingebjørg
Espen A. I.

Et bilde helt etter min smak. Blåtonene som finnes i bildet gir fotografiet uttrykk og personlighet. Støyen må være der!

mvh Espen
André M.

Kjenner meg igjen i Odd Tores beskrivelse av fiske i mørket :-). Stemningen er upåklagelig, og korn/støy oppleves ikke som sjenerende. Stemning/komposisjon treffer meg.
Gunnar O.

Rar stemmning og fine blåtoner..!
Mvh Gunni.
ingebjørg fyrileiv g.

Takk!
Leif Håvard H.

Hei synes dette var et tiltalende foto. Likte det veldig godt. Vet ikke helt om du opplever at blåtoner som f.eks himmel er vanskelige å få støyfrie. Ikke det at det var påtrengende her. Alt i alt godt jobbet. Du har mange fine bilder. Mvh. Leif
Avsluttet .

Veldig god stemning her. Liker dette :)

Roy
ingebjørg fyrileiv g.

Takk til Leif og Roy!

Leif - Jeg vil ikke si at jeg har noen vanlige problemer med støy. Her er de på grunn av at bildet er tatt på natten og med 800 iso.


-ingebjørg
Catrine H.

Utrolig flott stemning i dette bildet! Du er virkelig et naturtalent i ordets doble betydning, har beundret mange av dine bilder og dette er et av mine favoritter.
Det er veldig tydelig av bildet hva som foregår her, men likevel finner man en slags mystikk i det hele. Nydelig!

Catrine
ingebjørg fyrileiv g.

Hei, Catrine. Tusen takk for både anbefaling og en særdeles hyggelig kommentar. Det er fint med slike godord innimellom for den fotografiske selvtilliten. Takktakk.


-ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu