Norddalsvassdraget
Motiv frå verdsarvområdet Stranda/ Norddal. Dette er frå bygda Norddal. Mest kjend for Herddalssetra og varemerket ''Happy Ending''
Bildet inngår i albumet Tiden og Gud - Ein nasjonalromantisk flørt
Utstyr
  • nikon D 70
  • nikkor 18-70
  • Brennvidde38mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger277
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268927} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
ingebjørg fyrileiv g.

Der kom du sannelig hjem fra ferie du også! Det er alltid fint å oppleve en foss. Her har du også et fabelaktig lys, og den frodige skogsiden ser ut til å nyte både lys og strømmende vannmasser. Jeg liker at fossen er midtstilt, men etterhvert savner jeg ett eller annet. Til venstre tror jeg. Kanskje er det mer skarphet som skal til, for jeg lurer på om jeg synes at det er litt ullent. Utbernt parti på berget gjør forøvrig ingen verdens ting. Jeg ser fram til en spanande serie.

vh ingebjørg
Avsluttet .

Liker bildet som har flott lys og en fantastisk flott foss:-)
Liker også godt utsnittet ditt her og savner egentlig ikke noe,men kan være enig med Ingebjørg at det virker litt ullent.
Ellers et flott bilde som jeg kan nyte,vann er alltid fascinerende og spesielt fosser:-)
Hilsen Tone!
Bjørnar G.

Hei,
Du har fanget en nærmest magisk stemning her, dette er god nasjonalromantikk! Flott dybde og fine farger, og fossen er passe eksponert. Jeg synes øvre venstre kvadrat er litt i mørkeste laget, og at det dermed blir en smule i ubalanse. Hva med en anelse cropping? Ellers veldig bra.
Bjørnar
Terje S.

Hei John !

Flott bilde men du trenger mer oppskarping. Gameln må se å få begynt med PS.

Terje
John H.

Heisann folkens.
Jess, gamlingen er tilbake. Takk for raske tilbakemeldinger. Terje, jeg holder på med å spare til ny mac. Da skal jeg øve meg på PS. Damer, bildet kan fortone seg litt ''ullent'' til v. Det skyldes ikke fototekniske svakheter men ''gov'' fra fossen. Jeg har jaktet lenge på rette lyset i fossen men har enda ikke fått fulltreff. Dette er det nermeste til nå. Skal prøve meg med lavt morgenlys neste gang, Dette er tatt på sen ettermiddag i motlys. Skal vurdere å legge ut en ny versjon senere.
John
Jóhann Á.

Hei John!
Tøfft bilde av mektig natur. Ser nesten ut som det er tatt i regnskogen! Liker vinkelen og at ingen blass himmel er med i bildet.

MvH, Johann
Ann T.

Hei John, dette likte jeg. Et interessant bilde. Flott sted og fint at du har komponerte slik at bildet heller litt til venstre - det skaper flott diagonale linjer. Fargene er vakkert og det er god dybde følelse med lyse og skyggelagt områdene.
Mvh. Ann
Finn M G.

Et meget godt bilde! Meget flott lys, fine farger, god komposisjon og fine valører, Liker godt den bratte bakken på venstre side av bildet, den skaper fin dybde i bildet.

mvh
Finn Magne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu