Sweet Release
Min kone var på KK og ble ny. Da måtte selvfølgelig jeg, kamera og ''godlinsa'' frem da hun kom hjem.

Jeg ønsker synspunkter på hvordan jeg lykkes med med alt her. Vet det er mange meget gode portrett fotografer på ''dotten''. Ønsker veldig gjerne tilbakemeldinger på om du liker det eller ikke og hvilke forbedringer som kan/bør gjøres.
Tok endel bilder denne ettermiddagen. Her er jeg godt fornøyd med blikket og også med etterbehandlingen. Men ønsker tilbakemeldinger om jeg lykkes både med fotograferingen og etterbehandlingen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-29 16:53:14
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger298
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268947} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Steffen F.

Hei Svein-Erik!
Rent og pent bilde, likte måten pelsen på kåpen (?) frisket opp bildet. Bakgrunnen står også i stil med personen. Bildet er litt fargeløst, men likevel ikke kjedelig (som sagt, friskt).

Selv ville jeg kanskje ha plassert motivet litt mer mot høyre (siden øynene hennes vender mot venstre, og nesten er midtstilt), og tiltet kamera bare noen millimeter lenger opp, for og få litt mer luft mellom motivet og kanten oppe.

mvh Steffen
Sven-Erik N.

Takk skal du ha Steffen... :-)

Har med vilje redusert fargene en god del. Jeg opplever utsnittet slik at det er mer luft til venstre enn høyre, men ser hva du mener. Takk for dine synspunkter...

Sven-Erik :-)
Magnus K.

Enig med det Steffen sier her. Likte veldig godt fargetonene. Veldig behagelige og fine. Synes ikke at du burde ha den rammen du har laget der. Flott at vi kan se tennene på konen din. Savner kanskje et litt tydligere smil. Ville hatt det diskré, men litt tydeligere.

Flott lys!

Mvh Magnus
Laurberg G.

Hej Svend Erik. Du kender jo på forhånd min mening om dette portræt. Jeg gentager den dog her: ''Hej Svend. Et dejligt portræt. Ligetil og naturlig. Fine strukturer i hud og textiler. mvh. lau'' - Kun vil jeg gerne tilføje at også din version 2 af billedet ''Sweet Release'' fortjener at blive vist frem her på foto.no. mvh. lau
Sven-Erik N.

Takk til dere også Magnus og Laurberg... :-)

Magnus: Personlig synes jeg det fint at hun ikke smiler siden hun ikke har øyekontakt med kameraet. Men sånt er jo smaksak. Takk skal du ha... :-)

Laurberg: Da er originalen lagt ut. Takk for at du tittet innom her også... :-)


Sven-Erik :-)
Helge R.

Jeg ble sittende å kikke, kommer til at din kone blir vakrere i v2, sikkert fargene som spiller inn. I v1 er du ganske kald i uttryket, du lykkes men bildet mister litt av personligheten.
V1 er selvsagt det mest gjennomarbeide, flott lys og bra fargetoner. V2 er mer tilbake til røttene.
Hva med en sh variant??
Ha en flott kveld hilsen
:)Helge
Sven-Erik N.

Hei Helge.

Du har rett i at V2 er tilbake til røttene. Det er helt ubehandlet, bare justert hvitbalansen og konvertert det fra RAW. Er derfor den er så midtslillt også, brukte ned vilje fokuspunktet i midten for å få maks skarphet. Meningen var å croppe det etterpå, Har ikke gjort noe med fargetonene i HV annet enn å justere levels pr. kanal og stille ned saturation. Takk for synspunktene dine... :-)

Sven-Erik :-)
Espen S.

Et flott bilde. Synes du har gjort en meget bra innsats på etterarbeidet. Fungerer kjempebra.
Mvh Espen
Sven-Erik N.

Flott! Tusen takk for det Espen... :-)

Sven-Erik :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu