Kangia
Ilulissat - Grønland
Utstyr
  • Canon
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_269284} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Henning L.
Dette var riktig fint. Bakgrunnen er mørk, jevn og fin, og isfjellet har en interessant form. Det hele ligger også godt plassert i bildeflaten.
Kristin S.
Hei!

Dette var et flott bilde. Spennende form på isfjellet som står i kontrast mot den mørke bakgrunnen som har nydelige blåtoner. Likte dette. Kom enda flottere fram ved å se på det i fullskjerm:)

Mvh Kristin
Cornelia T.
Helt enig med Kristin og Henning, dette bildet var veldig fint. Fine, rolige farger og god komposisjon. Fint lys på isfjellet og på refleksjonen i vannet. Dramatisk himmel. Gratulerer.

mvh, Lia
ingebjørg fyrileiv g.
Her er kontrastene meget gode, selv om jeg døler at isen blir litt for hvit til tider. Formen er fascinerende, og småbitene foran gjør susen. -Både for helhet og innhold. Himmelen er også veldig fin, jeg liker at den har flere toner og mønster. Men jeg ville ha kuttet slik at det ble akkurat like mye luft til venstre. Litt synd at man ser land bak, men det er det ikke så mye å gjøre med.

vh ingebjørg
Caroline M. S.
Liker bildet. Fin form og fint lys på isfjellet. Nå har jeg aldri sett isfjell på annet enn bilder, og her reagerer jeg på at det virker som det er ganske mye magentastikk i det hvite. Kanskje det er slik det virkelig ser ut, men for meg ser det feil ut. Derfor vil jeg foreslå at du forsøker å fjerne magentastikket. Tror også dette kunne blitt riktig fint i svart-hvitt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu