Gallerie Benoni (Praha #40)
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70mm f3.5~4.5
  • Brennvidde27mm
  • Blenderf/14
  • Lukker1/80s
  • FilmtypeRAW (NEF) ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger390
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_269413} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ragnar W.
Ikke så værst gatebilde det her. Fine elmenter som er ok plassert.

Men han til venstre burde ha vært spart for fargemetningen, og kuttingen i overkant av vinduet er litt ''feil''. Enten mer eller mindre. Trolig kunne du tatt med mer over for å få litt luft over plakaten også.

/Ragnar
ingebjørg fyrileiv g.
Her har du noe interessant, Jan Frode. Komposisjonen er sterk med mange fine former, mønster, linjer, buer og plasseringer. Jeg liker også mennenes positurer og uttrykk satt opp mot hverandre. Speilbildet i vinduet er også et godt punkt her. Jeg vil ikke trekke på noe.

vh ingebjørg
Aud Elise S.
Hei Jan Frode!

Et artig bilde fra gata i Praha! Jeg ble fasinert av speilingen i vinduet
og den sprukne murpussen. Spenningen mellom mannen til venstre
og figuren på plakaten fasinerer. Gode farger. Kunne nok ha vært litt
mer luft over vindu og plakat.

mvh Aud


Stig Børre E.
Morsomt bilde. Flott kontrast mellom den litt pertentlige gamle mannen og den
mere opprørske plakaten. Komposisjonen er god med vinduet og den ene stolpen som skille mellom disse ytterpunktene. Ville vurdert å beskjære til høyre slik at den ene stolpen blir borte. Plakaten blir ''utfallende'' men pytt, pytt... Tror du uansett får et renere bilde. Fasinerende speilinger i vinduet. Alt i alt meget bra dette. Godt observert og som vanlig godt utført.

StigB
Odd Tore S.
Et merkelig, eller heller bemerkelsesverdig, bilde.
Har tatt sats noen ganger nå, men det har stoppet opp i svevet før det ble en kommentar.
Sterke motsetninger i flere plan, personene er de mest opplagte: Verdensherskeren på skuldrene av undermennesket, som er helt nødvendig for at han skal holde seg på høyden. Og betrakteren, som er av en helt annen type og stil, og som vel egentlig ikke betrakter noe av det vi ser i bildet i det hele tatt.
Vegg og vindu har hver sine personligheter, igjen i kontrast til ganske velholdt brostein. Og jernsøylene lar loddrett være loddrett og inntar den vinkelen som passer dem.
Mye å se på, som for meg kan integreres til den litt forfinete og kanskje malplasserte turist som ser, men som samtidig ikke gjør det likevel. Eller et eller annet i den retning.
I alle fall, fotografen har sett!
Odd Tore
Torbjørn K.
Herlige farger, og bra komponert. Er forøvrig enig i mye av det OTS skriver, så å skrive en lang kommentar vil stort sett bare bli repetesjon av dette. Jeg kunne tenkt meg litt mer luft i toppen, slik at ikke vinduet blir kuttet.

Torbjørn
S. N.
Enig i alle positive tilbakemeldinger her. Overraskende effekt, fin mur og bra posititurer på dem begge ;) Utsnittet er litt verken eller. Mer over vinduet - eller stram opp bildet litt ved å kutte ned forbi buen og til skulderen på han til høyre er mitt forslag. En hodeløs kropp med hode mellom beina gjør seg bra det også.

Silje
Linde G.
Jeg syntes dette bildet var bare helt herlig og et virkelig godt gatefotografi. Disse forskjellge typene her og speilingen i vinduet. Helt supert. Gir litt artig effekt denne nedoverbakken også. Tror utsnittet er bra, hvis du skulle bevart hele vinduet måtte vi levd uten disse sorte gjerdene eller hva det kalles.

Hilsen
Linde Gilberg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu