admiral
Bildet inngår i albumet sommarfuglar -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_269667} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tine H.
Flott bilde! (Men Admiral, ...sommerfulg)? Vel jeg er ikke så god på slikt så jeg nøyer meg med å si at det var et virkelig lekkert bilde av den spinkle blomsten, mot en bakgrunn som kanskje er en Admiral... Tine
Magnar B.
Takk for fin kommentar! Admiralen er bakgrunnen ja, … litt på leit etter nye uttrykk…
Øyvind A.
Morsom innramming av blomsten, men det er neimen ikke lett å se at det er en admiral. Jeg er ikke helt overbevist angående den uskarpe hvite, men ellers fint og dekorativt. Og litt særegent.
mvh
Ø.
Ivar B.
Spennende og effektfull framstilling, og du lykkes i å gi motivet en egen vri som du har imponert meg med mange ganger. Blomsten er fint innrammet, og midtstillingen er fin og forsterker symetrien i bildet og mønster. Jeg støtter foregående taler om at de hvite flekkene kanskje blir litt forstyrrende også, men de gir også liv i bildet. Mvh Ivar.
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, Magnar. Dette var knall! Jeg ser sommerfuglen med en gang (ikke vanskelig å unngå), og fargene er meget fine. Det er en god komplimentærkontrast denne grønn-rød. Innslag av blått kommer også godt med, og blomsten er upåklagelig plassert. Det hele er friskt, nytt og annerledes.

vh ingebjørg
Torbjørn K.
Jeg synes innramminga av blomsten i det mørke partiet ble svært så bra, men når jeg ser at det faktisk er admiral ble det bare enda bedre. Fin bokeh og passe mettede farger. Komposisjonen er passe enkel og minimalistisk, men jeg kunne også klart meg foruten den uskarpe blomsten i nedre bildekant.

Torbjørn
Jan Inge K.
Kreativt og pent..
Magnar B.
Takk for masse fin respons! Enig i at det lyse feltet nederst kan forstyrra litt. Prøvde å klona det bort, men det var ikkje heilt enkelt.
Espen B.
Orginalt og meget pent bilde. Drit i å klone vekk det hvite :)

mvh
Espen Bergersen
Lars B.
Stilig og vakkert! Artig vri på et svært så annerledes sommerfuglbilde.

Hilsen Lars
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu