Tid
Liker refleksjonen. Forsøker med et kvadratisk utsnitt, men lurer på et kutt i bunn.
Utstyr
  • Nikon D40
  • AF-S Nikkor 18-55mm, 1:3.5-5.6 GII
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_270005} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Avsluttet .

Hei, Ola Alexander. Stoppet ved dette bildet, en positiv reaksjon. Vekker vel minner, men også assosiasjoner som kanskje deles av flere. Noe med et levende hus, et lite innblikk til et liv som kan fortone seg som fyllt av meningsfull aktivitet - kanskje spesielt hvis man beskuer det fra samtidens sterile effektivitetsplattform. Liker utsnittet, etter min smak tror jeg ikke noe særlig på å kutte i bunnen. Men bare for å tenke høyt, hvis bildet var tatt fra et punkt ørlite mer til høyre, og kanskje med en anelse skygge inn i hjørnet ved døra _ ville det da kanskje forsterket en positiv ''trygghetsfølelse''?
Fint bilde, jeg liker det.
Vennlig hilsen Rune.
Ola Alexander V.

Hei Rune. Takk for hyggelig kommentar. Du assosierer omtrent det jeg ønsket å formidle med bildet, og det er jo bra.

Er helt enig i at det burde vært tatt mer fra høyre. Refleksjonen varte bare et øyeblikk, men jeg hadde faktisk bedre tid. Det er egentlig komponert av to bilder. Ett der jeg fikk slengt opp kameraet og fanga refleksjonen, og ett der jeg retta opp veggen. Har brukt PS for å kombinere vinduet fra det første inn i det siste. Tenkte opprinnelig på en annen komposisjon med mer vegg og mindre dør.-)

Mvh Ola
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu