stikkord: bluesfestival notodden flatfyll camping
Bildet inngår i albumet streetstealing - om å knipse
Utstyr
  • 5D
  • 17-40
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_270546} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jan Erik L.
Her har du fanget mitt inntrykk av bluesfestivalen på en fortreffelig måte. Litt betraktning og ettertanke må til for å se budskapet. Det liker jeg.
Synd at festivalen fortoner seg slik for en blueselsker. Har av den grunn ikke orket å reise dit på noen år. Men det var et sidespor som har lite med ditt bilde å gjøre.
Er litt usikker på den brede ryggen, om den er for dominerende, og dens plass i budskapet. Klarer ikke bestemme meg, og det er vel egentlig bra at den irriterer litt. Men jeg kjenner jo typen.
Presentasjonsformen du har valgt med lav fargemetning og diffuse glow(?) har jeg sansen for.
silje s.
Dette var veldig stilig, men ser litt for etterbehandlet ut for min del... Jeg hadde kanskje prøvd å clonet bort skiltet/skriften på veggen på huset (det ser ut som du er dreven i Photoshop el.) Jeg har vel egentlig ikke noe mer konstruktivt å si, men jeg likte det veldig godt, altså.
Amund Blix A.
God stemning i dette bildet. Selv om budskapet kanskje er litt uklart for meg, blir det den brede ryggen og ICA-bygget som gjør bildet, mennenskene til venstre blir mer unødvendig fyll.

Peronlig må jeg si jeg har svært liten sans for diffuse glow-looken.

Mvh

Amund
Christer B.
Det er helt uaktuelt å klone bort skiltet, det er jo Polet, for pokker! og en ikke så helt ubetydelig del av hele arragementet.. Diff. glow er ikke noe jeg vanligvis bruker, men akkurat her synes jeg det kledde bildet, smak og behag.
Takker for innspill.
S. N.
Hehe. Buen over ryggen, hatten,den løse høyrearma, den andre i lomma, med ferd mot vinmonopolet. Feel good-festival-stemning møter spaghetti. Litt distraherende, han hvitkledde med klokke. Ellers topp.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu