Tornsanger
Og her kommer storebroren til mølleren - tornsangeren. Brunere hode og mer kontrastrikt rødbrunlig vingeparti. På engelsk heter tornsangeren Whitethroat, mens mølleren må nøye seg med navnet Lesser Whitethroat.
Bildet inngår i albumet Norske fuglearter - En serie med artsbilder av fugler som finnes i Norge, men hvor bildene ikke nødvendigvis er tatt i Norge. Får jeg miljøet rundt fuglen med i bildet tas det nok med, selv om det da ofte ikke blir rolig bakgrunn eller forgrunn for den saks skyld.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger352
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_270891} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Svend Wiig L.

Hei

Skarpheten er der! Ellers er det for mye høylys i bildet.....

Svend
Terje S.

Jeg er imponert over alle artene du har greid å ta bilde av Ketil. Har forståelse for at ikke alle er presentert i behagelig morgen eller kveldslys.
Sylskarpt og fin teknisk utførelse av Tornsangeren.


Terje
Svein B.

Flott bilde av Tornsangeren Ketil. En art som omtrent ikke finnes her i mine trakter, kun en gang har jeg sett den faktisk, og det var heller ikke i mitt fylke. Synes du har fått mye ut av forholdene, og unngått de harde skyggene. Artig bilde.

Mvh
Svein B
Espen B.

Flott bilde selv om jeg ikke er enig i at det er sylskarpt :) Det lyse partiet i høyrekant trekker for mye oppmerksomhet og jeg ville kuttet vekk noe av det, ca. halvparten av det som er igjen av stammen. Ellers et behagelig lys og fin komposisjon om man kan kalle det det :)

mvh, Espen
Hans-Jørgen H.

Hei Ketil!
Fint dette også av tornsangeren. skarpt og uten forstyrrende skygger inni løvverket.
Flott at du på en så god måte viser oss forskjellen på møller og tornsanger.
Hans-Jørgen
Per Harald O.

Flott, levende miljøbilde av tassen!
PHO
Geir Arne M.


Denne var fin Ketil , til tross for omgivelsene som forstyrrer. Men hodet er klart og fint. Skyggen i bildet synes jeg er bare fint.

mvh geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu