lite møte
Bildet inngår i albumet Leo - Bilder av sønnen min
Utstyr
  • Nikon D200
  • Tamron 17-50mm f/2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger567
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_271183} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Det er noe klassisk over toner og motiv her. Selv om linjer i vei m.m + bluring leder blikket inn mot det som er motivet her, så synes jeg du blir for langt unna nettopp...motivet, ja. Jeg forstår ikke helt hvorfor du ikke gikk nærmere og fikk med mere av handlingen og hva som skjer der fremme. Dersom målet var å ha med litt omgivelser så kunne du gått betraktelig nærmere og fremdeles fått med tilstrekkelig omgivelser til å sette de to inn i en sammenheng.
Ingrid Ovedie V.
Enig med Tommy at et tettere utsnitt ville gjort seg. Når det er sagt, liker jeg bildet veldig godt!

-i-
Morgan L.
Jeg syns dette var fett jeg. Utsnittet funker for meg! De er unger ikke sant.. de driver med hemmelige ting. Kan ikke bare buse frem da. Derfor denne avstanden. De står og planlegger noe hyss eller viser den andre hva han fant fornoe. Kult!
Gunnar John C.
Flere sekunder trodde jeg dette var et modelllandskap i plastelin og grankvister. Det er flott stilisert, tankene mine går til ''wargaming'', disse to har et oppdrag å gjennomføre. Ikke nødvendigvis et ønskelig sådant. Konspirativ planlegging på forhånd. Fint, litt urovekkende bilde;-)

Vennlig hilsen,
Gunnar
Gunnar John C.
Når jeg ser dette igjen er fornemmelsen av modell enda sterkere. Det er nesten så jeg hører Märklintoget summe i kulissene... ;-)
G
Gunnar John C.
Tanker arbeider litt om litt nattestid. Modellpreget skyldes trolig at dybdeskapheten er så smal. Enten bakgrunn eller forgrunn har du vel gjort diffus i PS? Sånn kunne det sett ut hvis motivets dybde var ca 1 meter. Med naturlige proporsjoner i landskapet ville enten forgrunn eller bakgrunn vært skarpere enn dette. Tror jeg :-)

G.
Morgan L.
Modellanskap er også noe jeg var innom. Første jeg tenkte når jeg så bildet var Flåklypa. Jeg ville hatt bildet på veggen. Herved anbefalt.
Fredrik E.
Meget fascinerende bilde. Det ser jo uekte ut samtidig som det virkelig funker.!Utsnittet synes jeg er max.
Fredrik
Håvard S.
Et av de beste bildene jeg har sett på lenge! Gjorde inntrykk hos meg og assosasjoner til barndommen. Dette gjør seg på en vegg. Perfekt i s/h. Anbefaling fra meg:)

Mvh. HåvardS
Arne S.
Bra skildring! Veien, huset og barna hadde vært nok.
Julie E.
Jeg lar meg imponere av dette bildet. Jeg ville ikke hatt noe tettere utsnitt slik jeg ser enkelte kommenterer. Jeg synes bildet er veldig flott akkurat slik det er. Rent komposisjonsmessig ville det nok vært ganske fristende muligens åfjerne campingvogna med et brutalt kutt. Fort og greit. :) Men for meg ville det da ha blitt kuttet bort en melding om at våre små ofte står midt i en verden som suser og går uten at de tar så mye stilling til den. De pusler med sitt ufortrødent.
En annen ting er at huset for meg er et hode, veien er magen som ender i to bein og den ene armen går ut på venstre bildeside som ender opp i campingvogns. (ja, jeg vet, dere der ute, at jeg er en snodighet) Skjønner du hva jeg mener? Har stor sans for denne ekstradimensjonen i bildet og den ville ha blitt redusert noe med et tettere utsnitt.
Et meget spesietl bilde som jeg har stor sans for akkurat slik det er.
Er det for salg? Om det er, hva koster det?
mvh Julie
Julie E.
Er bildet for salg?
mvh Julie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu