Flying
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-08-12 22:56:01
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger256
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_271306} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Lise U.

Her må man tenke seg hva forbindelsen mellom elementene kan være, og hvilken forbindelse de kan tenkes å ha med tittelen. Kommer hun til å plukke det opp for å spille på det? Ta et skritt fram og tråkke det i stykker? Eller er forbindelsen en helt annen? Har hun ryddet til fest og så finner hun at det fortsatt ligger tingt utover gulvet? Har hun besluttet å ikke danse etter andres pipe? Svaret gir seg ikke uten videre... Liker det litt uskarpe preget her, og det pene, blomstrete skjørtet med blondekant over de mørke konturene av dameben og sko. Liker også skyggen modellen kaster, og de lyse partiene rundt henne. Kunne kanskje ha tenkt meg litt luft i forkant av instrumentet, og gjerne nok kontrast mellom tangentene og gulvet til å avgjøre hvor instrumentet slutter og gulvet starter (men kanskje har du med hensikt visket ut dette skillet?).

Lise U
Ingrid Ovedie V.

Takk for kommentar, Lise. De er alltid så reflekterte og innholdsrike! Liker tankene dine, og at bildet genererer flere alternative. Siden orginalsnittet ikke gjør det mulig med mer luft i forkant av instrumentet, legger jeg ut en smalere versjon uten instrument. Dette liker jeg også godt, selv om dette nok genererer helt andre tanker, og muligens flest i kombinasjon med versjon #1...?

-Ingrid-
Lise U.

Hyggelig at du er fornøyd med kommentarene mine -- takk til deg! Liker #2 også, men det blir jo et helt annet bilde, og jeg syns det var spennende med det instrumentet på gulvet foran modellen... (Altså en helt enkel kommentar denne gangen ;) ).

Lise U
Kristoffer L.

Disse to bildene setter på mystisk og feminint vis tankene mine i drift. Assosiasjonene kommer ikke minst også fordi jeg spiller piano, og dessuten nå fikk inspirasjon til å tørke støvet av min gamle melodika, og spille et par trudelutter på den.

På hver sin måte beretter de to bildene om en umiddelbar, flyktig stemning, fylt av en sterk og nærværende stillhet.

- Kristoffer
Kristoffer L.

Ingrid,

Etter å ha vært tilbake her og tittet på dette bildet flere ganger, har jeg kommet til at det fortjener en anbefaling. Men jeg ser det slik at de to bildene ikke er alternative versjoner, men at de på en eller annen måte hører sammen.

Sammen skaper de for meg en spesiell, flyktig stemning. Noe skjer, og bildene viser før, og etter.

- Kristoffer

Ingrid Ovedie V.

Tusen takk, Kristoffer. Jeg har det som deg i det du beskriver.

Smil, igjen,

fra i.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu