Syv Søstre 1
Bildet viser noen av de ''syv søstre'' som ligger på Helgelandskysten. Det er tatt fra Hærøya en vakker sommerkveld. Det er marginalt økt kontrast og skarpe i bildet.
Jeg liker bildet godt og er spesielt glad jeg hadde med zoom denne kvelden :-)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_271456} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jon K. L.

Oj sann! Jeg visste ikke at disse fjellformasjonene var så vakre! Dette var bare helt enormt! Skjønner at jeg må ta med kamerabagen på langtur snart :) Teknisk er bildet også et behagelig skue med fin balanse og farger. Lite kontrast på fjellene sier noe om avstanden. At treet heller ikke står i midten av bildet bidrar positivt til at jeg vil karakterisere dette som et godt bilde.

Jon Kel
Dan S.

jeg likte dette svært godt..og det er fordi det er dust med nydelige farger.syns treet er godt plassert og er i seg selv et fint skue.jeg vet ikke, men jeg får et slags malerisk inntrykk av bildet og det gleder en billedkunstner svært mye..fjellene er selvsagt storartet!mvh Dan Sandmoen
Øystein A.

Takk for fine kommentarer. Jo de ''syv søstre'' skjærgarden rundt Alstadhaug, Hærøya, Dønna er kjempeflott. Motiv overalt.
Avsluttet .

Nydelig, virker som om du har brukt filter og fått en soft tone i farger og kontrast, men det er vel lyset som er så bløtt. Vakker naturskildring av et fantastisk landskap.
Vennlig hilsen MV
Øystein A.

Hei. Har ikke brukt noe filter på dette, kun forsterket kontrast, litt skarphet og beskåret det litt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu