Gift
Bildet inngår i albumet Wedding -
Utstyr
  • Canon 30D
  • Canon 50 mm f/1.4 USM
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/400s
  • FilmtypeRaw iso 100
  • Nei
  • AnnetDet hvite feltet nederst til høyere er til navnene og datoen. Ville ikke legge ut den versjonen.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_271604} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Flott og orginalt brudebilde. Liker konventeringen til s/h og måten du har rammet inn bildet. Litt usikker om korset tok litt mye oppmerksomhet. Bra at ringene har farge og resten s/h
Tove H.

Stilig med ringene med farge. Lekker innramming. Men jeg fikk nærmest en begravelsesassosiasjon til bildet. Vet ikke om det er hensikten med bildet, mulig jeg bommer totalt, men det er som om dette bildet fokuserer på ringenes påminnelse om ''til døden skiller dere ad'' på en dyster måte. Uten et framhevet sort kors ville bildet kunne hatt samme budskap, uten å virke tyngende.
Mvh Tove
Rolv B.

Hei Atle.
Jeg må si meg enig med de andre om at korset skar litt og ga assosiasjoner til begravelse. Et lite diskret gullkors ute av fokus i bakgrunnen om nødvendig kunne vært bedre, men budskapet og stemningen (god!) ville også vært der uten kors. Nå er jeg ikke uvant med situasjonen, har vel viet noen hundre par gjennom 31 år og begravet noen tusen, så jeg er ikke plaget av å se kors, men likevel; det skar! Jeg ville ikke sendt ut et slikt takkekort! Ellers topp!
Mvh Rolv B
Atle J. G.

Takk for kommentarer.
Jeg skjønner hva dere mener om at korset er litt mye tilstede. Korset er et gjenkjennelig detalj i porten til kirka der de giftet seg. Siden de begge er kristne, og ikke redd for å vise dette, var det en aktuell detalj å ta med på bildet. Men jeg skjønner at noen kan ha assosiasjoner med døden. Kanskje dette ha noe å gjøre med at disse mennesker kun kommer i kirken ved begravelser? :)
Bildet skal ikke bli brukt som takkekort, eller hovedbilde som sendes til bestemor, men kanskje som førstbilde i bryllupsalbum.
Takk for oppbyggende kritikk dere 3.
Rolv B.

Jojo Atle, jeg skjønner poenget. Det var bare det at det var så køla svart! Hehe.
Mvh Rolv B
Tove H.

Assosiasjonene med begravelse har ikke noe med å forbinde kirken med begravelse å gjøre, absolutt ikke, , det er den dystre effekten den svarte fargen på korset får fram i dette spesielle og ellers fine bildet det handler om.
Mvh Tove
Atle J. G.

Ok, nå skjønner jeg. (tror jeg) Den stikker for mye frem, siden det er den mørkeste på bildet. Skal se om det ikke blir litt hyggeligere hvis jeg demper korset til en lysere brunfarge.
Takk for konstruktiv kritikk, nå fikk jeg lært noe idag også :)
Mvh Atle
Lars-Anders M.

Korset er en fin del av bildet. Det symboliserer hvor viktig dette i ett ekteskap. Meget bra.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu