Sommerminne 2007
- gjennom et hyttevindu ingen rakk å pusse mellom regnbygene.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_271685} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Per Harald O.
Flott utsikt og stemning! Synes jeg kjenner kaffelukta!
PHO
André M.
God, dyster stemningsrapport. Men kaffe og Yatzy hjelper...
Svein B.
Ja- dette er jo sommeren 2007 slik jeg kommer til å hugse den i allefall. Godt beskrevet i bilde, og den litt spesielle stemningen som brer seg i kroppen når dagevis med regn legger en viss begrensning på fjellferien. Å titte ut gjennom hyttevinduet med et lite håp om at det skal se lettere ut denne gangen......Men heldigvis finnes det ikke dårlig vær, bare dårlige klær- sies det.

Mvh
Svein B
Kjell G.
En fin, sannferdig fremstilling!

mvh kjellg
Monika Frisvold V.
Å jeg likte bildet ditt..
Den har nok fortonet seg slik for mange :)
likte den maleriske du fikk fram...
monika
Dag T.
Jepp, mørkt og småtrist sommerminne. Funker det, men jeg tror kanskje jeg ville tonet ned lyset oppe til høyre bittelitt...
Caroline M. S.
Fint med naturlig ''filter''. :-) Stemningsfullt bilde - mørkt, trist, være-inne. Men jeg synes det er i mørkeste, gråeste laget og ville foreslått at du lettet litt opp ved å dytte høyre-slideren i levels litt mot venstre og kanskje også brukte hue-saturation til å lage fargene bittelitt friskere. Jeg prøvde nettopp på en kopi av bildet ditt, og synes det fungerte bra - fortsatt mørkt, trist, være-inne bilde.
Geir Arne M.

Hei etter mange deilige uker i Nordnorge hvor regn var fraværende , gir dette et varsel om at høsten nærmer seg. Men slikt vær kan gi mye bra inneaktiviteter -
redigere bilder fra ifjor....

mvh geir
Arne S.
Dråpeeffekten er velkjent og virkningsfull. Men bakgrunnsmotivet fenger ikke i like stor grad. Det blir bare mørkt og trist og ikke særlig mer.
Kjell Sigurd S.
Joda, trisk sommervær i essens. Det blir litt rotete nede til venstre og kanskje litt trangt oppe motsatt. Ellers en grei skildring av årets sommer. Passe dystert i tonene også.

KJell S
Gro K.
Sommeren 2007 i klartekst. Den vil vi nok huske, vi her i ''bunnen'' av Norge i hvert fall. Fint bilde, Ann, og det viser at en god fotograf også tar bilder i drittvær.
Hilsen Gro
Ann F.
Takk for kommentarer, og med ferieslutt og skolestart, er godsommeren kommer også dit jeg er.
Typisk!
Arne: Det VAR bare mørkt og trist og ikke særlig mer. Derfor heller ikke noe særlig langt hytteopphold i år, og bildet skulle gi nettopp det inntrykket. Både foto og fjellturer ble på et minimum - innimellom øsregnet. Resten av tiden var yatzy og lesing og radio og vedfyring og kaffe og annet godt.
Caroline: kan nok kanskje være plass for justeringer, ja. Jeg vurderte også et bilde hvor det var skikkelige skumtopper på Reinungavannet og vimpelen på hytta nedenfor forsvant vanrett inn i bjørkene, men der var det reflekser fra vinduet jeg ikke fikk klonet vekk og ikke kunne beskjære pga ønsket utsnitt.

Mvh Ann
Odd Tore S.
'Sang det i trådene: Sneras ved Reinunga'' (Nordahl Grieg?)
Så hva klager du etter, vannet er til og med isfritt?
Etter min mening et godt stemningsbilde av en stemning vi har sett for mye av i sommer. Grått og trist, realistisk, og kunne vært mye verre. For en uke siden kunne jeg godt tatt tilsvarende med helgrå bakgrunn, enda vi til vanlig har både nær og fjernutsikt fra hytta.
Jeg synes forgrunnen med bra fargemetning står bra mot det grå i bakgrunnen, og forsterker det grå.
Du må se det lyse i dette også: Du (og Atie også) slapp å pusse vinduer i sommer, og jeg slapp å beise!
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu