Either/Or
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-08-14 18:57:07
    Versjon #2
Utstyr
  • Nokon Coolpix P4 VR
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger438
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_271850} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Torild H.

Veldig bra tittel...!...

Det var jo noe med disse par føtter da...flere historier kan bygges på de, positur, og jeg legger spesielt merke til at skoene hans er upussede, mens hun er mer skikkelig.

Komp. upåklagelig, fin toning i bildet, blanding av eggskall og sitron.

Mvh Torild
Ingrid Ovedie V.

Tusen takk for rask og fin kommentar, Torild!

-Ingrid-
Kristoffer L.

Det gror litt mye mot svart i de mørkeste feltene her, og de lyse feltene tenderer mot å brenne ut i hvitt. Kanskje har du vært litt for hard på spakene under etterbehandlingen? Utsnittet er også litt trangt. Men ideen er god - den kan du gjerne arbeide videre med.

- Kristoffer

PS. Jeg går ut fra at du mener ''Either/Or'' som bildetittel, og ikke ''Eighter/Or''?
Ingrid Ovedie V.

Hei Kristoffer, først og fremst takk for at du gjorde meg oppmerksom på skrivefeilen; der var det i alle fall gått fort i svingene!

Når det gjelder bildet, er jeg klar over problemet, særlig i de lyse partiene. Jeg ønsket å forsterke de fine kontrastene i bildet, og er selv usikker på om det er for hardt eller ikke. Legger ut en andre versjon, og blir glad for tilbakemeldinger.

-Ingrid-
Ingrid Ovedie V.

Litt misvisende ift endringer; har kun vært gjerrigere med utfyllingslys.

Tusen takk for kommentaren, Kristoffer. Versjon #2 finner jeg mye bedre, selv om jeg kanskje savner den gode balansen og samspillet mellom skjørtekant og steinhyller som er mer fremtredende i første versjon.
Jens N.

Jeg syntes du skal holde fast i version 1. Denne form for billeder lever på stemning, og det er der masser af her! Det er så svært at lave, men jeg syntes du har ramt noget godt her! (Ni ud af ti ville have taget billedet af ansigterne, men det gjorde du ikke).....:-) Jens
Martin J.

Hei Ingrid!

Enig med Jens her, v1 gir helt klart mest. Gjør da ingen ting om det brenner ut litt i lyset eller gror litt i skyggen, det er bare en god efekt som hjelper til å skape stemning. Kan være enig at utsnittet er litt trangt, men ikke noe av stor betydning.

Martin
Helge R.

Et bilde som dette, beskjæringen, tåler uttrykket i v1, i v2 blir det for snilt, bra tenkt
:)Helge
Tove H.

Dette likte jeg godt! Flott komponert bilde som kan gi mange tanker. De upussede skoene hans er sjarmerende sammen med hennes ulastelige antrekk. Liker best v1.
Mvh Tove
Kristin F.

Bildet er symmetrisk på en ny måte, slik at kontrastene blir motsetningene. Jeg liker bildet. Vakkert. Som i sangen. Du burde fortsette å ta bilder, i.

w.
Ingrid Ovedie V.

Tusen hjertelig takk for alle tilbakemeldingene!

-i-
Andreas S.

Heisann!

Dette var et spennende bilde. Pluss for tittelen:) Liker v2 best nettopp pga. toneomfanget! Mon tro hvordan ''resten'' av personene agerer med hverandre og ikke minst ser ut! Ble sittende å tenke her... :)

Mvh. Andreas D.
Trygve A.

Jeg synes v1 er strålende !
MVH ...Trygve
Ingrid Ovedie V.

Tusen takk, Andreas og Trygve.

-Ingrid-
Dag Erik J.

Suveren jobb..

helt klart versjon 1. gjør bildet mer spennende, på en måte..

keep up the good work :-)

mvh Dag Erik
Arne M.

Jeg må bare henge meg på de andre fornøyde kommenatatorene. Dette var forfriskende, flott og nydelig gjennomført foto. Kontrastjobbingen og høylyset i kjolestoffet og hellene funker perfekt. Glimrende og verdt en anbefaling.

- Arne
Ingrid Ovedie V.

Jeg er smigret, og takker pent og hjertelig for anbefaling, Arne.

-i-
Marcus B.

Hej!

Jag förstår inte titeln, men jag gillar den ändå. Av hennes hållning att döma känns det som hon lutar sig åt honom. Jag tror att hon antingen tar mod till sig och pussar honom på kinden och att han är lite blyg, eller så håller han ett stadigt tag om henne och så kysser dom varandra innerligt.

Båda versionerna var lite skumma ljusmässigt, men jag gillar v1 bäst.

Mvh
/Marcus
Tom E.

Kjempestilig bilde med mye stemning og mulighet til å spinne historier rundt!
Du har fått inn en fin spenning i bildet, og s/hv-varianten passer godt til klesstilen.
Skulle gjerne sett det i en litt større versjon og kunne godt tenkt meg en versjon som ligger mellom v1 og v2. Syns motivet kler skarpe kontraster, men det ble nesten litt for mye i v1.

Mvh TomE
Anne-Lise S.

Får litt sånn 50-talls mafioso feeling av dette. Har vært innom det flere ganger. V2 med snillere kontrast velges, men skulle gjerne sett en versjon midt i mellom, som Ole Brumm sier: Jatakk, begge deler! :-)

Anne-Lise
Kjersti E. T.


det er et eller annet med ben og føtter. de forteller mye og alle har hver sin oppfattning eller mening om det. her synes jeg at vs2 blir altfor snill og ikke på langt nært så spennende og stemningsfull som vs1. dersom du synes vs1 blir litt for kontrastfullt kan du prøve en mellomting mellom vs1 og vs2!
det ville jeg likt å se!
kjempe fin komposisjon! er det tilfeldig eller komponert?
jeg er litt nyskjerrig på hva du legger i tittelen din her? jeg er veldig glad i litt tanke vekkende tittler, men her klarer jeg selv ikke assosiere så mye med denne tittelen. kanskje jeg ikke er så fantasifull i dag ;P

et bilde jeg liker bedre og bedre jo mer jeg ser på det!

kjersti
Ingrid Ovedie V.

Hei Kjersti.
Motivet er ganske tilfeldig, men snitt er foretatt i etterbehandling. Enig med deg angående versjonene. : ) Vedrørende tittel - Enten/Eller - gir den jo assosiasjoner til både filosofiske størrelser (Kierkegaard) og musikalske uttrykk (Eliott Smith), samtidig som den innholdsmessig gjengir en konkret valgsituasjon. Steinruten på bakken og føttenes stilling gir meg en følelse av noe avventende, tvilende og og motsetningsfullt, men samtidig liker jeg tanken på at du og andre kan finne andre innsikter enn den som umiddelbart kom til meg etter at jeg fanget det. :)

-Ingrid-
Anita N.

Yes! Sånn skal det gjøres! Rett og slett!
Anita
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu