Fotoblogg 09/10.08.2007
Fotoblogg 09/10.08.2007

Fra Sandneselva ved Kirkenes
Bildet inngår i albumet Fotoblogg 2007- Siste året med ''Nord i Villmarka'' - I denne serien kan du følge prosjektet i sitt siste år i bilder.

Jeg understreker at det ikke kun er bilder jeg er fornøyd med som ligger i denne serien. Dette er ''ferskvarebilder'' som blir lagt ut etterhvert som prosjektet og turene går. Jeg syns det er artig om du tar deg tid til å kommentere bildene, men det er i utganspunktet ikke bildekritikk jeg er ute etter på disse bildene. Derfor ligger de fleste bildene under bildegalleriet. For å se bedre bilder fra prosjektet ligger enkelte i min portfolio og under bildekritikken.

(Bloggen starter etter påske 2007, men de første bildene er det også noen bilder fra januar, februar og mars.)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger495
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_271894} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Randulf V.

Fint bilde Jan Eilert, men hvorfor svart/hvitt?
Tror kanskje det hadde gjort seg med litt lavere standpunkt, litt nærmere fisken og litt mer vidvinkel?

Randulf
Jan-Eilert P.

Trudde du var lei vidvinkelbilder av sportsfiskere Randulf ;-D Nei, spøk til alvor. Kan nok sikkert funke forslaget ditt. Det blir jo en litt mer taboloid - fremstilling enn dette og det kan bli skikkelig lekkert.

Jeg liker noen ganger enkelheten i gråtonebilder og jeg syns det funket greit her, men kan sikkert gå for farger.

takk for innspillet.
Edvin S.

Nydelig Jan-Eilert, du ''forteller'' en meget flott historie her, se bare på fiskerens øyne. Ikke alltid at man har så flott standpunkt som deg, og s/h fungerer utmerket. Var bare litt synd med fiskeren i bakgrunnen som forstyrrer litt.
Er det en smålaks?

:: ~ Arne
Jan-Eilert P.

Takk skal du ha Arne! Fint at du legger merke til disse detaljene. Jeg liker også de. Jeg kom bra inn i situasjonen her på dette stedet og var heldig med at det var en liten vik der. (Så jeg slapp å vasse ;-) ) Du syns ikke fiskeren bak skulle vært med, men syns du ikke fiskeren bak også hører med i historien da? Det syns nemlig jeg . Dog kunne jeg kanskje ønske at ho var litt lenger ut på torva.
Ivar B.

Fungerer fint i s/h-toner dette, men helt sikkert også i farger. Komposisjon og utsnitt fungerer bortsett fra at jeg gjerne kunne vært fiskeren i bakgrunnen foruten. Ligger mye spenning og stemning i dette bildet. Mvh Ivar.
Randulf V.

Fiskeren i bakgrunnen kan godt være der, men burde vært noen små millimeter lenger til venstre i bildeflata, slik at han ikke gror sammen med fiskeren i forgrunnen.

Slik bildet er nå forteller det om godt Finnmarksfiske, selv i tettere befolkede områder. Uten fiskeren i bakgrunnen ville budskapet blitt helt anderledes og mer villmarkspreget.
Jan-Eilert P.

Takk for innspillet Ivar.

Randulf: Spennende hvordan du leser bildet. Enig i det du leser av dette. Dette er ikke noe villmarksbilde. Greit nok at det er tatt noen kilometer til fjells og vekk fra vei, men ikke langt nok for å ikke møte folk ;-) Jeg tror nok allikevel fiskeren (Christian ''Høvel`n'') var glad at det var noen hyttefolk som stakk innom kulpen med håven, da dette bildet ble tatt ;-)
Randulf V.

Ikke noe galt med selskap ved elva fra tid til annen. Hadde det hyggelig sammen med andre fiskere i Vestre Jakobselv i fjor sommer, og selv de lokale hadde ikke noe i mot en annen fisker i blant, så lenge det ikke var overbefolket... :-)
Tove H.

Flott situasjonsbilde med god stemning. Her følger vi spent med på hva som kommer opp i hoven...
Mvh Tove
Jan-Eilert P.

Randulf: Smiler. Og du slukte det rått ;-) Nei- det er ikke så folksomt her oppe i nord at vi gjør særlig av slike besøk ved leiren.

Takk for det Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu