Magnus - Onefoot Tabletop
Min bror tar en fet onefoot table på Songe i Arendal. Vanskelige lysforhold her, veldig mørkt, så vanskelig å få bildene lyse nok med såpass høy lukketid som bilder som dette krever. Liker lyset som trenger gjennom skogen fra venstre, funker som en naturlig blitz=)

Er ikke helt sikker på om blenderen jeg har skrevet under stemmer, men sånn ca hvertfall..
Nok så fornøyd
Utstyr
  • Nikon D40
  • Nikkor AF-S DX Zoom 18-55mm
  • Brennvidde38mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272103} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Are T.

Sprekt bilde!

Likte også lyset fra venstre som gjør broren din til midtpunktet i bildet.

Apropo at du er usikker på EXIF-dataene i bildet, det ser du greit i egenskapene i bildet i en bildeviser som f.eks FastStone (FastStone.org) eller Picasa. Veldig kjekt for sin egen erfarings del til senere anledninger.

MvhA
Tommy L.

Takk for kommentar=)

Var ikke no problem å sjekke det før på PCen, men på Macen finner jeg bare brennvidden=S irriterende!

Mvh
Tommy Larsen
Joakim B.

Stilig bilde, liker normalt å se ansiktet i stedet for butt-shots, men synes det funket greit her..
Bruker du i-Photo er det bare å trykke ''apple'' -> i, så får du all info
Joi
Svend Wiig L.

Hei Tommy!

Slilig bilde! Godt tatt! Det som bl.a hever bildet er at han ikke ''berører'' tretoppene men holder seg på de hvite flatene på himmelen...!

Svend
Tommy L.

Ja det som gjorde halve bildet spør du meg, at han ikke traff tretoppene. Han var den eneste som klarte å komme høyt nok til det så ble bare han det ble brukbare bilder av. Ganske enig i at ikke butshots er så fett, men tok man bilder fra andre siden så fikk man ikke åpen himmel bak, og da ble det bare rot og Magnus kom ikke skikkelig frem..

Mvh
Tommy Larsen
Fredrik E.

Niiiiiice,
stilen på bror din er jo bare dritkul og ekstra bra at han ikke rører noen av trærne, noe som gjør bildet renere og at hovedpersonen kommer mer frem.
teknisk: litt mørk forgrunn,eller ok.
Fredrik
Tommy L.

Takker for kommentar Fredrik! Klar over det med forgrunnen, men var ganske vanskelige lysforhod der, og måtte gjøre det sånn for å ikke få utbrent himmel. Eller finnes det måter å få det til uten blitz som ikke jeg vet om enda?

Mvh
Tommy Larsen
Marcus B.

Schysst ös! Mycket action i denna bilden. Riktigt snyggt att du fått honom mot den rena himmelbakgrunden. Grymt!

Mvh
/Marcus
David K.

fabelaktig portrett! Utrolig stilfult hvordan du har fått fremmhevet høyden i hoppet ved og forminsket skogen i bakgrunnen go fått her Magnuss til og se ut som han skal få et tre tredd opp i en viss plass!

mvh

David Kuhn
Andreas V.

Dette bildet var grådig stilig! Virker som om du har gjort en god jobb med å fremheve svevet, altså inntrykket av at han hopper ekstra høyt! Ble kanskje litt mye trær, men broren din fanger blikket såpass bra at det spiller ingen rolle. Nydelig stil, synes det passet fint med ren og pen dongeribukse og klær uten ''dirt'' på.. Veldig kult :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu