Slør
Hvis dette er severdig, er det en klar fare for at det er naturen selv og ikke fotografen som sørger for det. Det ble litt ''rett på'', men samme natur ga meg ikke så mange muligheter, derfor finnes det sikkert flere slike...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger241
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272347} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Arne S.
I naturen finnes ikke i sorthvitt/sepia. Ergo har du tilført motivet noe som gjør det (enda mer) severdig. Men bildet mangler likevel det lille ekstra som bare fotografen kan formidle - som du selv er klar over.

:)
Ivar B.
Jeg liker nå dette veldig godt jeg. Synes ikke dette er noe å skamme seg over. Du har forenklet landskapet, isolert, trekt bort fareg, og skapt et flott bilde fra det Norske landskapet, med flott tåkestemning. Mvh Ivar.
Tom Armand H.
Dette var et bilde jeg likte godt. Slør på fossen var akkurat passe i mine og jeg synes du har greid å vise litt av hvor flott natur vi har.
Stig Børre E.
Syns du har truffet godt på toner og eksponering. Komposisjonen er grei, syns ikke den lyse stripen av himmel tilfører bildet noe.

StigB
Malin E.
Hei! dette er vel tatt på haukåa tenker eg? har tatt bilde av denne fossen eg og,men vart ikkje på langt nær så bra som dette..(har litt å lære)
syns sepia tonen passa bildet godt..og det er vanskelig å gjere noke me himmelen her..
Odd Tore S.
Her har du truffet bra med lukkertiden og fått til et klassisk slørbilde. Fossen gjør jobben bra også, himmelen er vel ikke til å unngå om hele fossen skal være med, om du da ikke kunne manøvrert deg rett foran fossen med de konsekvenser det kunne medført ellers.
Et nærstudie av steinen i bunnen kunne kanskje blitt spennende?
Odd Tore
Torbjørn K.
Synes dette ble veldig bra. Har sans for fargetonene og sløringa du får frem her. Savner kanskje noe mer luft til venstre og i toppen, men ellers er det ikke så mye å utsette her.

Torbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu