Abandonment
Ved Mylla en gang i Juli.
Utstyr
  • Canon EOS 400D DIGITAL
  • Tokina AT-X DX 12-24 f/4 PRO
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/25s
  • FilmtypeRAW, ISO400
  • Nei
  • AnnetDuplikert originalt bilde. Lagt over som multiply layer (60% opacity). Sort hvitt konvertering ved gradient map. Lagt på et svakt lag med dyp blå farge.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272370} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Lene Margrethe L.

Deilig mørkt og stemningsfullt. Dramatisk og rolig på en gang. Veldig bra!
Andreas Bøe F.

Oj. Dette bildet hadde en veldig ro over seg. Samtidig veldig stemningsfullt. Speilinga var særdeles nydelig og svart hvitt gjorde seg veldig godt. Kommer ikke på noe konstruktivt desverre. Et nydelig bilde synes jeg. -Andreas
Avsluttet .

Hei:)
Dette bildet falt eg virkelig pladask for! Du har virkelig fått til ei fantastisk fin djubde og perspektivet er supert. Trur kontrastane ved valg av s/h skaper heile stemninga her:) God balanse og svært bra teknisk! Anbefales:) Med helsing Mari
Jacob V.

Hei, Anders

Et herlig bilde. Flott komposisjon og utsnitt. Likte godt hvordan du har etterbehandlet det.
Det er en fin dybde i bildet, samt at de to båtene gjorde en del for selve bilde og kompen. Likte også de dramatiske skyene og hvordan de speiler seg i vannet.


Mvh

Jacob
Yngve Sem P.

Befriende gjennomført forlatthet, og s/h her er helt topp. Nydelig dybde og skarphet, liker spesielt godt de lyse flatene på jollene mot den mørke sjøen. Kompen sitter, solid arbeid !
Kristian T.

Flott bilde! Jeg liker hvordan den ene båten ligger litt lenger bak i blidet o forhold til den andre og dermed bidrar til å lede blikket bakover. Flott hvordan du har fått fram detaljene i skyene.
Arne M.

Imponerende bilde, som preges av suget fra vidvinkelen og den glimrende speilingen. Flott dramatisk himmel trekker en langt innover i bildet. Veldig bra!

- Arne
Tove H.

Veldig bra vidvinkelbilde med god dybde. Fin himmel og flott speilblankt vann, liker skodden innerst...- og båtene som ligger der i stillheten er også stemningsskapende,...den ene ikke øst etter siste regnskyll... Veldig god ro i bildet, liker det!
Mvh Tove
Knut B.

God dybde, fine toner, stemningsfullt... Kort og godt meget bra!
Avsluttet .

Utrolig pent bilde, ikke en eneste ting aa utsette. Flott komposisjon, fantastisk speiling og meget dramatisk i sv/hv.

Anders
Vidar S.

Hei! Slutter meg til superlativene. Dybden som vidvinkelen gir, plasseringen av båtene, himmel og speiling. Liker kontastene i hele bildet og spesielt konturene rundt båtene som framhever dem godt. God stemning. S/hv'en er godt jobbet med, men skogen du ser gjennom skodda kan virke litt unaturlig blass i forhold til det den kraftige etterarbeidingen du har gitt skog og vann som grenser opptil. Men det kan være synsbedrag og småpirk.

Kjempeflott bilde! :o) Vidar
Jorun Kristin N.

Hei Anders!
Hadde jeg hatt en hatt skulle jeg tatt den av og kastet den himmelhøyt for deg!
Må skjerpe meg for å ikke lese de andres kommentarer før jeg legger inn min.
Stemning!

Mvh
Jorun
Anne-Lise S.

Her er det kun en eneste ting å si: ANBEFALES STERKT! :-)

Anne-Lise
Anders N.

Mange takk til alle sammen som tok seg tid til å legge igjen en kommentar på dette bildet. Det setter jeg pris på.

Ekstra hyggelig at det falt i smak etter at det har ligget på disk en stund uten å bli bearbeidet. Hadde egentlig planer om å glemme bildene jeg tok fra Mylla den kvelden grunnet litt halvkjipe lysforhold. Men etter å ha brukt litt tid på en skikkelig sort/hvitt konvertering ble det et ålreit bilde likevel.
Eva Marie P.

Utrolig vakkert bilde. Terningkast syv...minst. Jeg finner ikke ord, dette må bare nyyytes.
-epl
Rune S.

Meget flott bilde i fine toner. Enig med all rosen! Anbefales!

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu