Hissig
Bildet inngår i albumet Ruskevær -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-08-20 00:13:12
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272404} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jon K. L.

Spennende motiv i seg selv, men her synes jeg belysningen ble litt for flat. Fjellet i forgrunnen er i nøyaktig samme fargetone som havet, så det blir nesten litt ''kjedelig''. Hadde solen i større grad fått ''herje'' litt med belysningen her, med litt kraftigere kontraster, så kunne dette blitt en fulltreffer. For motivet fascinerer med det mektige havet, som man umiddelbart får respekt for.

Jon K.
Helge S.

Er enig med Jon K. du kunne kanskje fått mer ut av himmelen i et biledbehandlingsprogramm.
Inger-Lise S.

Hei! Forfriskende og flott motiv med god komposisjon. Jeg er nok enig i at det kan virke litt ''flatt''....Skal tro om mer kontrast hadde livet oppp her?

Hilsen Inger-Lise:)
Thorbjørn R.

Takk for nyttige tilbakemeldinger. Ja, det ble noe grått. Jeg har lagt ut en v2 hvor jeg har fiklet litt med fargebalansen og økt kontrasten. Jeg synes selv det hjalp.
Per R. G.

versjon 2 litt bedere Men litt for mye sepia
Jon K. L.

Se det ja, versjon 2 ble klart bedre :)

Jon K.
Laurberg G.

Jo - her er drøn på. Masser af kraft som afslører når de rullende skraber bunden og klippen. Det ser meget hjemligt og bekendt ud. Vandet der gråblåt ruller ind mod kysten og spredes i kæmpekaskader. Vesterhav eller andet hav. Betagende i al sin enkelthed. Og flot at der er valgt en lukketid der lader havets karakter træde frem i stedet for en langsom lukkertid der gelerer alt till et stivelslignende produkt. mvh. lau
Avsluttet .

Nr 2 var litt for lilla, men bedre enn v1. Helt vanvittig bilde. Her er det mye krefter!
Ronja
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu