Agamer
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger396
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272483} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Inger-Lise S.
Et motiv jeg ikke ville ventet å finne med hvit bakgrunn/ underlag, men det gjorde seg godt. Jeg liker hvordan du har komponert bildet slik at den bakre både kommer lengre opp og blir mindre. Slike små detaljer gjør ofte mye for et bilde. Som her.
Teknisk som forventet fra deg: Flott!

Inger-Lise
Avsluttet .
Jeg ville ikke hatt de der vedsiden av meg på hodeputa for å si det slik; mildt sagt. Imponerende teknisk kvalitet, dybde osv.
Ivar B.
Dette var litt av noen råtasser :-) Den vite bakgrunnen fremhever og forenkler fint. Forholdet mellom hovedelementene skaper fin dybde. Tøfft. Mvh Ivar.
Øyvind A.
Siden jeg vet hvordan det er laget, blir jeg litt ekstra kritisk: Det er litt merkelig at underlaget er skarpt under begge, og uskarpt i mellom. Det er ingen viktig innvending reint bildemessig, men likevel.

Ellers fint og flott på alle måter.

Ø.
Ketil K.
Takk for kommentarene. Dette bildet er tatt i Nord-Kamerun, helt opp mot grensen til Tschad i halvørkenområdene der. Den hvite bakgrunnen er en terrasse - agamene (store firfirsler) trives ofte ved bygninger, som her skapte nærmest studioforhold. Dybden i bilde er som opplyst ved tidligere presentasjon et resultat av to eksponeringer med 4 sek. mellomrom, og der fokus først ble lagt på nærmeste agam og deretter på bakerste. Det er helt riktig at underlaget går fra uskarpt til skarpt og deretter igjen til uskarpt og skarpt på ny. Personlig opplever ikke jeg at det gir noen billedmessig innvending, siden underlaget er så diffust og unyansert i utgangspunktet. Men det er klart, med et mer utpreget og kontinuerlig underlag hadde teknikken ikke kunnet fungert særlig bra, siden det ville virket forstyrrende i bildet.
Kjell G.
Befriende annerledes med sin minimalistiske form ved at det meste av omgivelsene er fadet ut. Den innmonterte agamen gir bildet et artig innhold i form av kommunikasjon mellom de to.

Riktig spennende og flott!
Pål E.
Hei,

Stilig bilde! Flott effekt med den gjentakende formen i speilvendt variant. Bildet kan beskjæres i toppen, og dessuten ørlite til venstre der det ene bakbeinet så vidt syns. Kanskje er det også litt vel lyst og gyllent, men slikt er ofte en rein smakssak (har du tid og lyst kan du sjekke med gamma-kontroll og en mer brunlig farge i PS slik jeg gjorde). Gøy å se at fuglespesialistene kan bevege seg helt ned på bakkenivå, de også!

mvh,
PE
Kjell Sigurd S.
Naturkunst på høyt nivå. Ser invendingen til ØA men lar meg ikke forstyrre av unaturligheten som ligger der. Likte dette.

Kjell s
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu