En konversasjon i bestemors hus
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger213
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272569} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Monika S.
Jeg snakker som en uerfaren, men hadde det vært bedre om du flyttet bildeutsnittet lenger ned? Kutte av på toppen og legge mer til av sengen til bestemor? Bildet fanget oppmerksomheten min med en gang, men ''poenget'' kom ikke frem umiddelbart. Jeg måtte leite.
Jonas A.
Takker for tilbakemelding, men er ikke enig. Hadde jeg lagt utsnittet lengre ned hadde hodet til bestemor kommet akkurat der hvor øynene først ser, og bildet hadde blitt for opplagt og lettlest. Liker at bilder er litt innviklede, dette er kanskje ikke innviklet nok;-)

Jonas
Monika S.
Nå ser jeg bildet for andre gang og 1,5 år senere. Jeg skjønner ikke helt kommentaren min, for nå synes jeg bare bildet er utrolig flott! Det er slike bilder som dette jeg drømmer om å ta selv. Noen planer er på plass i hodet mitt, men de krever litt forberedelser, så det blir nok en stund til. Hvis du har flere i samme gate, skal jeg bruke tid på å studere dem.
Jonas A.
Takk!
Var litt snapshot egentlig. Tar mye bilder og spesielt om jeg kjeder meg. Koselig å få oppfølgende kommenarer. Ellers så har jeg ikke vært flink å legge ut bilder her på foto.no, syntes ikke jeg fikk noen kommentarer. Har også begynt å bruke mye filmbaserte kamera. Finnes flere bilder på bloggen min: http://www.son-of-lumiere.blogspot.com/

Vet ikke om det er noe å lære av de. Jeg lærer for det meste av å ta bilder...
Monika S.
Det er mange medlemmer og mange bilder, og vi er ofte så makelig anlagt at det er lettere å se enn å kommentere. At det kommer få kommentarer har nok også noe å gjøre med at det er mange nybegynnere her som meg som ikke har konstruktive kommentarer å komme med. Jeg tar altfor lite bilder, for jeg har ikke tid nok. Nå skal jeg snart noen dager på lavbudsjettstur til Berlin, og da passer det fint å ta med kamera og stativ.
Jonas A.
Jepp kjenner til det. Er sånn jeg også. Har ofte lyst til å kommentere, men så krever det av og til litt mye i tider man har for lite tid.

Berlin er visstnok et fantastisk sted å ta bilder. Du får ta mange gode bilder og putte de ut, så skal jeg prøve å komme med kommentarer. God tur!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu