Rocky Mountains
Tatt mens vi kjørte fra Denver til Cortez, CO i sommer. Det beste med hele bildet er hvordan skyene har lagt seg mellom fjellene.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272699} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (1)
Edvin S.

Hei Ingeborg. Her har det skjedd noe underlig. Bildet er tatt med Nikon D40, og justert i PS i ettertid. Det ser jeg av EXIF informasjonen. Her har det blitt litt vel mye grønt og gult, så jeg tror du har en skjerm som er noe på ''vide vanke''.
For å få den helt riktig, bør den kalibreres med skikkelig kalibreringsverktøy, men du kommer langt med å justere etter sidene til Geir Jenssen her; http://www.mamut.com/homepages/Norway/1/9/meridianfoto/su...det355.htm
Bildet i seg sjøl kan du kjapt få til å vise ganske rikitge farger med kurveverktøyet (curves) i PS. Trykk på den grå fargemåleren der, på fotgjengerfeltet som består av grå betong. Da rettes fargene opp ;-)
En annen mulighet er å justere med color-balance. Dra grønn farge spaken mot magenta, og blå spaken fra gult mot blått, så rettes også fargene.
Altså, ingen stor heksekunst, men sjekk skjermen din - og ha en fortsatt flott dag ;-)

:: ~ Arne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu