Bildet inngår i albumet Naturdetaljer -
Utstyr
  • Canon 300 d
  • Canon 100-400mm 1:4.5-5.6 L IS
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/00s
  • FilmtypeRaw, iso 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger323
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272826} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Helge S.
Aner ikke ka du har holdt på med her, men stilig ble det. Kunne kanskje tenkt meg mer av stråene i øverkant eller beskjæring nede, synes det er litt ubalanse. Det burde også vært mer til høyre for å få med strået undt, nesten perfekt etter min mening.
Thomas R.
Synes det er bra dette. Lysspillet er en vakker forlengelse av selve planten. Kunne ønske meg litt færre forstyrrelser i vannflata, samt at noen av de uskarpe stråene forstyrrer litt. Uansett en fin ''lysfontene''.
Ivar B.
Ja dette ble ikke så verst. Jeg synes det er bra at du har kuttet stråene såpass oppe, og det er fint at du har greid å isolere stråene og funnet et fint mønster. De små refleksene sentralt i bildet kunne jeg ideelt sett vært foruten, men alt i alt et vakkert stykke arbeid dette. Mvh Ivar.
Inger-Lise S.
Flott dette! Kledelig at du har kuttet stråene mye oppe og lar speiling og reflekser dominere.Det gjør det annerledes. Det ble fint med buen til høyre. At den er kuttet, tror jeg faktisk er et pluss.
Riktig stilig bilde!

Inger-Lise
Kristin S.
Tusen takk for kommentarer alle sammen.
Jeg synes selv at komposisjonen er ok, er enig i at det kunne vært litt mindre reflekser midt i bildet. Kunne kanskje unngått disse hvis jeg hadde bøyd meg lenger ned under fotograferingen.

Kristin
Stig Børre E.
Syns dette er lekkert.
I utgangspunktet en rolig komposisjon, men lysrefleksene bryter opp og skaper liv.
Fine toner.

StigB
Kristin S.
Takk for kommentar Stig Børre.

Kristin
Kjell Sigurd S.
Støtter SBE, dette var fint. Refleksene gjør mye for bildet og du har holdt de i et behagelig leie, dvs. ikke for lyse. Utsnittet er fint og uromomentet som buer seg på høyresiden passer. Et bilde for veggen.

Kjell S
Magnar B.
vakkert! Syns linjer og refleksar spelar fint sammen her. Fint m strået som antydar ein sirkel rundt motivet. Fin eksponering. Syns refleksane midt i bildet skal vera der, skaper rytme i bildet. bra!
Kristin S.
Takk for kommentarer til dere også Kjell Sigurd og Magnar,
hyggelig at dere likte bildet:)

Mvh Kristin
Geir B.
Du verden, dette var et fabelaktig flott og blått utsnitt med rosa paljetter.

mvh
Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu