Tre gode venner...
...eller tre er en for mye?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger708
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272936} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Ivan H.
Hei,

Fine detaljer i bildet og liker blåfargen på de to.
Ser ut som den siste steinbiten ikke er helt med i gjengen enda :)

Bildet er vel tatt i et akvarium.

Hilsen
Ivan Holmedal
Steinulf L.
Fine råvarer til min steinbittgryte. Dog foretrekker jeg dem ferdig flådd og filletert. En tanke mørkt på undersiden til venstre i bildet, ellers teknisk meget bra.
Svend Wiig L.
Hei Torbjørn!

Artig bilde! Kunne vel like gjerne gått inn under ''humor''!
Grei eksponering med eksisterende lys!??..Selvom det kanskje blir noe store kontraster mellom høylyset og det mørke.
To hanner og en hunn?

Mvh Svend
Kjell Sigurd S.
Prøver å fortrenge utseende på denne under måltidet. Smaken befinner seg på den andre enden av skalen. Greit bilde av en temmelig stygg fisk. Det er kun de to til høyre som har celeber slekt med blått blod, så det er ikke rart sistemann blir oversett!

Kjell S
Geir B.
'One is too many and a hundred ain´t enough'' synger Kim Wilson i The Fabulous Thunderbirds, mulig det var steinbitt han tenkte på da :-)

mvh
Geir
Ivar B.
Synes ikke 3 er for mye her. Den sjenerte i venstre hjørne bringer balanse inn i bildeflaten. Synes dette er både et vellykket og spenstig portrett av familien Steinbuit. Lærte som liten at man ikke skal stikke fingrene inn i kjeften på disse, kan se ut som mine foreldre hadde rett :-) Mvh Ivar.
Kristin S.
Flott portrett av disse mindre pene fiskene:)
Ellers enig med Ivar om at fisken til venstre er med på å gi balanse i billedflaten.
Et litt artig bilde egentlig:)

Mvh Kristin
John H.
Jau. Familien til Hanna Kvanmo, ... og hva så?

Joke aside. Et fantastisk bilde av fisk med et akutt behov for tannregulering og ansiktsløfting. Nei, det ble helt feil. Jeg ler så jeg griner, og klarer ikke å holde meg alvorlig. Absolutely hilarious!
ingebjørg fyrileiv g.
Jasså, du har vært ute og dykket... ;) Det ser ut til at de sikler noe voldsomt, men å se akkurat det er jo litt verre. Uttrykkene er fantastiske, og de to blå gjør seg. Én for mye? Tja, det hadde ikke skadet at tredjemann hadde svømt seg en tur, men slik er det nå ikke. Jeg spekulerer på hva den svarte flekken over den til høyre er for noe? Den ville jeg ha pusset bort.

vh ingebjørg
Catrine H.
Hehe, for noen kule kiser! Hvordan har du fått så flotte farger?
Atle Q.
Dette var et herlig portrett av 3 skumle fyrer.. :-)
Inger-Lise S.
Godt bilde av disse steinbittene! De ser ut til å være veldig interessert i DEG ;-)

Inger-Lise
Torbjørn K.
Takk til dere alle for kommentarer.

Torbjørn
Inger Anne Maritsdotter V.
Blir sittende å lure litt på opptaksforholdene her.........

om det var rett og slett akvariefisk eller om du selv har vært under vann for å forevige disse sjarmerende tre karene.................

det heller vel mot det siste....(?)..........

Et artig bilde av denne fiskearten:-)

-iav
Anette L.
Noen som trenger reggis?
Digger uttrykket på han karen helt til høyre - tøft bilde! ;)

Mvh Anette:)
Torbjørn K.
Takk til dere også.

Inger Anne: Bildet er tatt i Lofotakvariet, så både jeg og kameraet gikk tørrskodde fra seansen. Fiskene poserte velvillig tett inntil glasset, så jeg synes derfor at resultatet ble nokså bra til tross for at både grumsete vann og ripete akvariglass står mellom meg og fiskene.

Torbjørn
Marcus B.
Haha vilken rolig bild. 3 hungriga amigos på lur. Dom ser rätt korkade ut, dom är nog inte medvetna om att dom är farliga pirayor :-) Vet dom hur man använder tänderna?

Bilden var snygg också. Jag gillar färgerna, ljuset och kompositionen. Appropå din text så ligger minipirayan pyrt till, blir han frukost idag?

Denna ska nog ligga under Humor i stället.

Mvh
/Marcus
Ola Alexander V.
Artig. Forslag: Behold høyden, men kutt slik at kun ett øye synes på den til venstre. Kutt så på høyre side til et kvadratisk utsnitt oppnåes.

Galskap?


Mvh Ola
Odd Tore S.
Hmmm, da jeg så bildet ditt av søskenkjærlighet, var min første reaksjon å undersøke om du ikke hadde noe som var motvekt til det. Aner ikke hvorfor, men det førte meg til dette stilstudiet, som jeg synes er svært så interessant.
Gamle gretne gubber, to med opphøyet blåfarge, mens stakkaren i bakgrunnen bare har fått blåtann så langt og derfor skjønner sin plass på statuslisten (hakkerekka ville blitt for blodig).
Jeg synes dette karakterstudiet er fint som det er, og at det ikke trenger hverken mer mosjon når det gjelder farger eller trim med hensyn til format. Med så karaktersterke ansiktsuttrykk hører alle tre med.
----
Du selger unna Nikonobjektiver????????????
Odd Tore
Torbjørn K.
Takk til alle for kommentarer.

OTS: Mange spørsmålstegn her, ja. Det hele er nokså udramatisk. De objektivene jeg har er nokså store og tunge, og dette gjør at de blir for lite brukt til å forsvare prisen. Jeg tror jeg kommer til å skaffe meg en 18-70 eller 18-200mm kombinert med noen lette fast-objektiver i stedet.

Torbjørn
Odd Tore S.
Jeg (og også kona) har 18-200 VR, og jeg har 70-200 F2.8 VR i tillegg.
Om jeg får inn en fulltreffer med den siste på 200 mm er det synlig skarpere og gir flere detaljer enn 18-200 VR på 200 mm, sett i actual pixels.
Men til turbruk synes jeg 18-200 VR er utmerket, og jeg vil vel ikke nøle med å legge inn et godt ord for dette til den bruken jeg tror du har for det. Det har også en brukbar nærgrense, og holder seg rimelig bra i skinnet med flare og ghosting i motlys. Det kan være en god ting å lette sekken litt eller dra med seg andre og mer nyttige saker enn glass i ramme på tur.
Odd Tore
Ketil K.
Steintøft!
Tone A.
Hei,
Dette bildet har eg sett på mange gonger, og då er det barnesangen. '' Har du hørt historien om de 3 små fisk''? som syng i mitt sinn.
Desse 3 fiskane med sine sine auge og tenner som gjer at ein kan sjå lenge på dei. Flotte blåtonar og med dei grøne augo som fine kontrastar. Den bruntona fisken i venstresida gir spenning til bildet pga at han ser ein annan retning og er ein flott kontrast til dei andre to.
Flott skarphetsplan og her er det sjølve uttrykket som gjer at ein kan sjå lenge på bildet. Om lyset er litt hardt enkelte stadar og litt mørke skuggar, så er eg imponert over kva du har fått til på eit akvarium.
Bokmerka av meg, som må visa dette til minstejenta mi.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu