sommarkveld
Utstyr
  • Pentax K10D
  • pentax FA 50mm f1.4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_273604} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Inger Anne Maritsdotter V.
Likte veldig godt dette bildet p.g.a. dets gyldne solreflekser,
her har du fanget det stemningsfulle kveldslyset,
føler at et kutt på ca. 2 cm av øvre del muligens ville gjort seg bra her.

-iav
Øyvind A.
Du er absolutt gjenkjennbar og gjennomført i stilen.
Refleksene er fine (bortsett fra den ene veldig lyse til høyre), men innholdsmessig synes jeg det blir noe tynt denne gangen. Jeg savner et eller annet, uten at jeg vet hva det skulle vært.
Ø.
Ivar B.
Fin bruk av liten dybde og herlig sommerlys som stråler. Føler likevel ikke at jeg helt finner hvile i bildet. Den øvre stripoa av land er svært viktig for helheten , så jeg er skeptisk til kutt i toppen som foreslått. Jeg vet ikke helt hva som skulle vært gjort annerledes, men det når rett og slett ikke gjennom på samme måten som svært mange av dine andre bilder gjør. Mvh Ivar.
Magnar B.
Takk for kommentarar og innspill! Tar med forslaga til forbedring. IA: var inne på tanken, men syns det vart litt trangt oppe. ØA: Ordna først på den lyse refleksen, men syns den måtte vera med for å få spenst i bildet. Mulig det manglar noko, av og til lett å leggja sin eigen opplevelse inn i bildet, det var ein fin sommarkveld…
Magnar B.
Takk for kommentar, Ivar, du kom imellom…
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu