Malin
Bildet inngår i albumet Portretter -
Utstyr
  • Nikon Coolpix 880
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger632
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_27375} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Marcus R.
Hei Trine.

Jeg likte malins øyne veldig godt i forrige bilde, men her skjer det noe rart...Jeg tror det er i venstre (høyre for oss:)) øye at noe skjer...svart sirkel?..eller noe, pluss at skyggen rundt det øyet blir litt feil ettersom alt annet i ansiktet er brent ut. Sumering; tror bildet hadde fungert bedre hvis hennes venstreside hadde vært mer som resten av ansiktet, hvilket fungerer greit. Nesen er kanskje også litt for utbrent...og det finnes noen litt rare skyggerester her og der...men får du ''ryddet opp'' slik at du får et mer helhetlig harmonisk uttrykk tror jeg det kan fungere bra!
Skjønte du dette!..litt klønete forklart kanskje:)

God kveld
MVH
MR
Carsten A.
Dette hadde vel egentlig vært et meget bra bilde UTEN denne staffasjen. Så ut som rent sv/hv på thumbnailen - så jeg ble litt skuffet her.
MVH CA
Karl Øystein L.
Hei Trine, jeg synes at bildet er bra. Likte effekten du har satt i øynene til Malin i kobinasjon med effekten på ansiktet hennes. Hilsen Karl
Pål S.
jeg syns slett ikke dette var dumt! det var faktisk VELDIG bra syns jeg! har egentlig ikke noe særlig imot fargen på øynene, men det kunne selvfølgelig vært s/h det og. dessuten var det ganske spennede effekt med fargen på øynene i alt den deilige utbrentheten. LIKTE DETTE KJEMPEGODT
-pål-
Hans Jørgen R.
'tommelneglen'' så lovende ut.
Noen ganger fungerer det bra med farge i svart-hvitt bilder. Her synes jeg ikke det fungerte. Samtidig synes jeg ikke det utbrente fungerte helt heller. Uff og uff, masse kritikk, men sånn ble nå inntrykket mitt.
Har sett lignende bilder tatt rett forfra som har fungert bra, kanskje du kan prøve dette også?
HJR
Lennart L.
Malin kommer att bli stolt!
Jättefin bild!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu