Paradisisk vei til utedassen
Jeg måtte utsette doturen til utedassen og hente kameraet da jeg synes veien dit virket mere i øyenfallende enn ellers. Tåka lå tjukk og selv om sikten var dårlig var den allikevel finere enn ellers.
Synes jeg klarte å fange motivet gjennom kameraet slik det tidligere hadde truffet øynene mine. Bildet er forøvrig ikke manipulert på noen måte bortsett fra at det er skåret til litt i kantene.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_273766} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Dan S.

syns jeg hører-Det var engang...likte dette svært godt,skikkelig eventyr stemning og det var vel en kriblende følelse å oppleve dette live tenker jeg.fint snitt var også..selv om det er tåke så er det dybde i bildet.mvh Dan Sandmoen
John S.

Her har du fått til noe. Bildet hadde blitt ordinært i godvær, men her har du fanget en trollsk stemning, samtidig med fin dybde. Man kan nesten se tåka. Veldig bra bilde, og jeg er ikke partisk. Hadde jeg ikke likt bildet hadde jeg sagt det. Jeg venter spent på flere bilder med nytt kamera.
Anne-Lise S.

Enig med både Dan og John her. Ordentlig eventyrstemning, der jeg bare venter på at tusser og troll skal hoppe frem bak trestammene. Synes det er artig med trappa der inne til høyre... God tåkete stemning, og forstår godt din retrett! :-)

Anne-Lise
Henrik S.

Takk for kommentarer, jo det var en lur retrett, det gikk opp for meg før jeg tok bildet. Ikke minst ble doturen etterpå ekstra hyggelig da jeg i ro og mak kunne nyte samme utsikten derfra takket være displayet på kameraet. Tusser og troll spratt ikke frem da,men jeg får ofte besøk av huldra der oppe på fjellet. Tji hi : ) Jeg hadde litt flaks med motivet,det lå jo bare der og ventet,men glad for at jeg la merke til det iallefall.Igjen takk for hyggelige kommentarer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu