Barnets øye
Inspirert av Moody Blues' Eyes of a Child
Jeg prøvde å få øyet smaragdgrønt, men er ikke helt sikker på hvordan det funket...
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • 28-105 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_273794} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Dette bildet var kjempetøfft.. Liker kontrasten mellom det duse i ansiktet og det knallklare i øyet.. Kunne kanskje vært kuttet litt til høyre, men det er vanskelig å se med sort ramme.. Dette likte jeg :)
Anne-Marit M.

Synes bildet ble bra med grønt øye. Bra effekt.
Avsluttet .

Hva om du hadde tonet ned refleksen i øyet og gjort den helt sirkulær? Håret som synes å henge over øyet er litt forstyrrende og kunne lett ha vært fjernet med clonestamp- tool.... ;) ( Hadde det vært litt kult om du hadde forlenget tannen som ser ut som en hoggtann?) Det er to hvite flekker under kjeven som også virker noe forstyrrende på meg og en liten flik som stikker ut fra underleppa.. Leppene og håret kunne godt ha blitt gjort skarpere, men det er et sinnsykt kult uttrykk i ansiktet til jenta :)
Vibeke Koehler B.

Takk for raske kommentarer og MASSE bra forslag :) Man ser seg litt blind på ting etterhvert, så dette var bra å få tilbakemelding på. Jeg tenkte ikke på at det ikke burde vært sort ramme på dette her. Det ser jo litt rart ut. Egentlig er bildet kvadratisk. Skal se om jeg får endret på rammen.
Hege S.

Dette var bra!! Spesielt øyet likte jeg.. Og ideen. Hvis du kloner bort hårene ved øyet og de to lyse flekkene nede på høyre side ved halsen får bildet et enda renere uttrykk, tror jeg..
Hege ;)
Sondre S.

Knallstilig bilde! Som nevnt overfor er det et par ting som kunne vært fjernet og fixa på, men komposisjon, motiv og farger var bare dritstilig! (:

SSS
Tom T.

Knall tøft:) Tror bilde er meget bra i rent S/H.

mvh Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu